Problemi s dojenjem

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    renata6
    27. Listopad 2014. 17:42

Luki, bude stalo, nema poticaja, ali opet treba vremena...Mislim da će otići do operacije, a i ne vjerujem da će utjecat na nju.

LuKi5
    27. Listopad 2014. 19:58

Renata, hvala ti

14.06.2014. L ♥

Masha2
    30. Listopad 2014. 15:57

Drage mame, molim vas za pomoć jer ne želim da se situacija već sad pogorša. Dakle moja mrva ima tek 4 dana i u rodilištu čak pa i nismo imale velikih problema s dojenjem. Međutim, jučer kad smo došle doma sve se promijenilo za 180 stupnjeva... Čim ju stavim na prsa krene vrištati, traži dojku ali kad joj ju stavim uopće ju ne zanima. Dala sam joj sinoć malo formule nakon cjelodnevne borbe jer nije ništa izvukla iz cica. Jutros nam je patronažna bila u posjeti, isprobali smo par položaja za dojenje i u svakom je dojila bez problema. Čim je došao red da nas dvije to same obavimo, ponavlja se ista priča... Ona urla čim ju stavim na dojku, onda se sam se rasplakala i odustala... Ona se izmori i nakon toga zaspi, gladna 
    Ne znam što da radim, užasno mi teško pada što se sve preokrenulo a tek se upoznajemo. Grozim se adaptiranog mlijeka i plačem ko kišna godina već pola sata.... Ne razumijem zašto uz navođenje patronažne je sve prošlo super, a čim smo same... Katastrofa. Bilo koji savjet je dobrodošao...

• paris
    30. Listopad 2014. 16:23

Slažem se s mmamom. 
    Još samo jedna stvar - nisam shvatila iz posta da li ima mlijeka - da li si probala sama istisnuti iz cica - da li ide mlijeko onako u mlazovima. Moj je isto lijepo dojio "sve po školski", kako je rekla naša patronažna, onda je imao sličnu fazu kao vi urlikanje dok se ne umori i ne zaspi, a na kraju se ispostavilo da su meni mliječni kanali bili jako zaštopani pa je bio gladan jer je mlijeko išlo - da, ali u kapljicama...
    I ja sam mu dala adaptirano jer nisam mogla trpiti plač od gladi i kasnije smo se vratili na dojenje (uz napomenu da 5 tjedana cicu u usta nije dobio) ko da adaptiranog i flašice nikad nije ni bilo - tako da ništa još nije izgubljeno 

30. Listopad 2014. 17:09

Slazem se s curama. Beba osjeca tvoj strah i nervozu, koja je smanjena ili je nema kada ti netko pomaze. Zato tada i dojite bez problema. Znam da ti je tesko, ali vjeruj mi da si u ovom trenu sama sebi najveci neprijatelj, odnosno tvoja podsvijest. Opusti se, opusti i opusti i sve ce krenuti na bolje vidjet ces!

http://proudmomy.blog.hr/

10.03.2013. Maksim 💙
    04.06.2018. Aleksandar 💙

Masha2
    30. Listopad 2014. 17:33

Polako se rješavam kolostruma i dobivam mlijeko, ali nije to još "konkretno" to. Nije više onako ljepljivo, bjelkasto je i vodenastije. Danas sam nakon ovog posta napravila eksperiment... Dala joj 10ml adaptiranog, čisto da povuče, stavila ju na cicu i borba je puno manje trajala. Možda jer sam se koliko toliko osjećala sigurnom da nije baš jako gladna, ili je stvar u tome da joj je teško povući ono prvo mlijeko jer ga još uvijek nemam puno pa kad zadovolji početnu glad onda ima strpljenja za polagano sisanje?

mmama2
    30. Listopad 2014. 19:22

probaj bez ad kako god jer češ poremetit ritam si, ponude i potražnje tj stvaranja mlijeka.. ona će ti manje povući onoliko koliko je pojela ad i toliko manje će ti se napraviti za sljedeći objed, onda si u banani tek.. ugl mlijeko obično nadođe oko 3 dana, nekome prije, nekome kasnije tako da ne brini samo strpljivo i polako.. što više na prsima ju držati i evo te tu kod nas za koji dan da ti je mlijeka previše i da malena ne stigne gutati koliko joj ide 

url=https://lilypie.com]

Masha2
    30. Listopad 2014. 22:42

Mmama usta ti se pozlatila 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.