Problemi s dojenjem

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    medsr
    17. Listopad 2014. 22:28

Da,da..onda i ja zaspim od muke jer se nemogu nacekati pa spava i on fino u bracnom krevetu...a ne znam sto reci..nebude valjda do vrtica cicanje☺,a do toga cemo nekako izdrzati.ja se tjesim da kad pocnem s dohranom bude drukcije.nadam se...☺

Kokolina
    18. Listopad 2014. 11:36

medsr

Da,da..onda i ja zaspim od muke jer se nemogu nacekati pa spava i on fino u bracnom krevetu…a ne znam sto reci..nebude valjda do vrtica cicanje☺,a do toga cemo nekako izdrzati.ja se tjesim da kad pocnem s dohranom bude drukcije.nadam se…☺

he he, tak i ja... zaspim prije nje i onda ostane s nama u krevetu.
    i ja se nadam da će prestati kad krene dohrana, tak da sam rekla ak se ovak dugo nastavi dohranu uvodim s 4 mjeseca...

renata6
    18. Listopad 2014. 11:43

medsr

Da,da..onda i ja zaspim od muke jer se nemogu nacekati pa spava i on fino u bracnom krevetu…a ne znam sto reci..nebude valjda do vrtica cicanje☺,a do toga cemo nekako izdrzati.ja se tjesim da kad pocnem s dohranom bude drukcije.nadam se…☺

Ne bude se ništa promijenilo!

missha
    18. Listopad 2014. 12:13

medsr

Hahaha ovo do vrtića :D Prvo kad dođem po nju u vrtić viće TITAA :D

medsr
    18. Listopad 2014. 20:02

Cure,nemojte se saliti...ja svali mjesec sebi svecano obecam da od iduceg ide strozi rezim(mislim na stavljanje u kinderbet,smanjiti nacicavanje,nocne podoje),ali onda prebacim na iduci☺sad mi je dohrana spas.cekam ju ko boga misleci da ce me ona spasiti..nemojte me plasiti

mmama2
    18. Listopad 2014. 21:49

medsr

Cure,nemojte se saliti…ja svali mjesec sebi svecano obecam da od iduceg ide strozi rezim(mislim na stavljanje u kinderbet,smanjiti nacicavanje,nocne podoje),ali onda prebacim na iduci☺sad mi je dohrana spas.cekam ju ko boga misleci da ce me ona spasiti..nemojte me plasiti

hahahahahahahahahahhaahah dobra si... spasiti će te da, preko dana sigurno, ali računaj opet jedno malo vrijeme da se privikne beba na to isto, i da taj obrok bude obrok, a to prvi, možda i drugi mjesec ne bude već privikavanje i učenje papanja, upoznavanje okusa...

url=https://lilypie.com]

renata6
    19. Listopad 2014. 08:53

medsr

Cure,nemojte se saliti…ja svali mjesec sebi svecano obecam da od iduceg ide strozi rezim(mislim na stavljanje u kinderbet,smanjiti nacicavanje,nocne podoje),ali onda prebacim na iduci☺sad mi je dohrana spas.cekam ju ko boga misleci da ce me ona spasiti..nemojte me plasiti

Ha, ha dobra si, uvodiš režim! Samo ću ti reći da što su veći još ju više vole, tek se kasnije još sentimentalno vežu za nju...

L&L2
    18. Listopad 2014. 22:20

pozdrav cure i žene
    zanima me kako ste se vi borile s mastitisom?
    prije 8 dana sam rodila i mali odma prihvatio cicu al sa šeširićima. makar po meni manje bitno bitno je da on jede. prva 2 dana je bio stalno na cici, a onda je počeo sa duzim spavanjem između podoj ali i dugim podojima (sat vremena). došli smo doma i ja skužila da su mi cice pune i tvrde. odma muž masira i izdajala se. na žalost nisam ja tolko mogla izdojit kolko je to mlijeka stalno dolazilo. šesti dan ja dobila temperaturu 40 i tako se borim već 2 dana. dobila antibiotik i tablete protiv bolova i temperature al se ništa ne popravlja, jednostavno nejde na bolje. mali i dalje cica bez problema za njega, al ja imam zato užasne bolove i stalno su cice užasno vruće i peku me. stalno stavljam obloge i izdajam se. eto zanimaju me vaša iskustva i ako netko ima kakav savjet. bojim se da zbog te upale i svega jo na kraju ne ostanem bez mlijeka

mmama2
    19. Listopad 2014. 08:17

L&L

pozdrav cure i žene
    zanima me kako ste se vi borile s mastitisom?
    prije 8 dana sam rodila i mali odma prihvatio cicu al sa šeširićima. makar po meni manje bitno bitno je da on jede. prva 2 dana je bio stalno na cici, a onda je počeo sa duzim spavanjem između podoj ali i dugim podojima (sat vremena). došli smo doma i ja skužila da su mi cice pune i tvrde. odma muž masira i izdajala se. na žalost nisam ja tolko mogla izdojit kolko je to mlijeka stalno dolazilo. šesti dan ja dobila temperaturu 40 i tako se borim već 2 dana. dobila antibiotik i tablete protiv bolova i temperature al se ništa ne popravlja, jednostavno nejde na bolje. mali i dalje cica bez problema za njega, al ja imam zato užasne bolove i stalno su cice užasno vruće i peku me. stalno stavljam obloge i izdajam se. eto zanimaju me vaša iskustva i ako netko ima kakav savjet. bojim se da zbog te upale i svega jo na kraju ne ostanem bez mlijeka

baš si u nezgodnoj situaciji jer moraš izdojiti punu i bolnu dojku a što više izdajaš više se mlijeka stvara, začarani krug.. probaj sa kupusom svakako, meni je kod mastitisa pomoglo kako sam već negdje pisala, dojenje u položaju da klečim iznad maloga, tako je najmanje boljelo. i da kada on tebi popapa iz jedne cicke ti ju nemoj izdajat više jer samo će ti se toliko opet stvoriti mlijeka više kaj on neće posisati sve pa si opet na početku.. Njemu ponudi kada je gladan on će ti izregulirati ponudu i potražnju..

url=https://lilypie.com]

missha
    19. Listopad 2014. 07:29

L&L čestitam na bebi :)
    Žao mi je kaj ti se to dogodilo, nadam se da će brzo biti bolje....
    U glavnom, hladni oblozi su za ssmanjenje temperature, ali tako i otežavaju izlučivanje mlijeka. Topli oblozi šire kanaliće, pa mlijeko lakše izlazi. Probaj i stavljat listove kupusa jer oni izvlače temperaturu.
    Dakle, topli oblozi za otpuštanje mlijeka, izdajaj se, i kupus da ti to izvuče.

renata6
    19. Listopad 2014. 08:51

L&L pozdrav , cure su sve već rekle, nema smisla da ponavljam, samo ću reći izdjalica je sj... stvar koje radi glupost, bebe su vaše izdajalice a kombiniranje jednog i drugog stvara probleme pogotovo kad se još ponuda i potražnja nije izregulirala, jer stvara previše mlijeka koje beba ne može pojesti a koje su u cicama pretvara doslovce u sir.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani

POVEZANI ČLANCI