Problemi s dojenjem

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    medsr
    17. Listopad 2014. 22:28

Da,da..onda i ja zaspim od muke jer se nemogu nacekati pa spava i on fino u bracnom krevetu...a ne znam sto reci..nebude valjda do vrtica cicanje☺,a do toga cemo nekako izdrzati.ja se tjesim da kad pocnem s dohranom bude drukcije.nadam se...☺

medsr
    18. Listopad 2014. 20:02

Cure,nemojte se saliti...ja svali mjesec sebi svecano obecam da od iduceg ide strozi rezim(mislim na stavljanje u kinderbet,smanjiti nacicavanje,nocne podoje),ali onda prebacim na iduci☺sad mi je dohrana spas.cekam ju ko boga misleci da ce me ona spasiti..nemojte me plasiti

L&L2
    18. Listopad 2014. 22:20

pozdrav cure i žene
    zanima me kako ste se vi borile s mastitisom?
    prije 8 dana sam rodila i mali odma prihvatio cicu al sa šeširićima. makar po meni manje bitno bitno je da on jede. prva 2 dana je bio stalno na cici, a onda je počeo sa duzim spavanjem između podoj ali i dugim podojima (sat vremena). došli smo doma i ja skužila da su mi cice pune i tvrde. odma muž masira i izdajala se. na žalost nisam ja tolko mogla izdojit kolko je to mlijeka stalno dolazilo. šesti dan ja dobila temperaturu 40 i tako se borim već 2 dana. dobila antibiotik i tablete protiv bolova i temperature al se ništa ne popravlja, jednostavno nejde na bolje. mali i dalje cica bez problema za njega, al ja imam zato užasne bolove i stalno su cice užasno vruće i peku me. stalno stavljam obloge i izdajam se. eto zanimaju me vaša iskustva i ako netko ima kakav savjet. bojim se da zbog te upale i svega jo na kraju ne ostanem bez mlijeka

missha
    19. Listopad 2014. 07:29

L&L čestitam na bebi :)
    Žao mi je kaj ti se to dogodilo, nadam se da će brzo biti bolje....
    U glavnom, hladni oblozi su za ssmanjenje temperature, ali tako i otežavaju izlučivanje mlijeka. Topli oblozi šire kanaliće, pa mlijeko lakše izlazi. Probaj i stavljat listove kupusa jer oni izvlače temperaturu.
    Dakle, topli oblozi za otpuštanje mlijeka, izdajaj se, i kupus da ti to izvuče.

renata6
    19. Listopad 2014. 08:51

L&L pozdrav , cure su sve već rekle, nema smisla da ponavljam, samo ću reći izdjalica je sj... stvar koje radi glupost, bebe su vaše izdajalice a kombiniranje jednog i drugog stvara probleme pogotovo kad se još ponuda i potražnja nije izregulirala, jer stvara previše mlijeka koje beba ne može pojesti a koje su u cicama pretvara doslovce u sir.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.