suby-svaka 2 sata više manje..dojim na zahtjev tako da zna biti i svakih sat..točno razumijem ovo mlijeka di god se okreneš..haha..tako je nekako kod mene..ima ga posvuda :P
Hvala tii :))
Suby-mnadam se da te neće gristi kao moj mali-sada mu opet raste zubić pa je sav jadan nervoozan pa me grize za noge, cike, jedan dan sam se sagnula pa me i za guzicu ugrizao i tako se počeo smijati. Mene ne boli to toliko jako, ali sma sva u modricama da mi već muža čudno pogledavaju... najgore mi je kada mali nekako uhvati ciku pa bradavicu tari sa gornjim zubima-aaaaaa!!!
Pozdrav. Boli me gornji dio lijeve sise. Ne mogu napipati nikakvu kvrgu. Da svejedno masiram dok mala papa? I mojoj izbio prvi zubic pa od danas pomalo gricka
Ne znam kud bi smjestila ovo pitanje a tice se dojenja pa sam stavila tu. Ovako uskoro moram jedan dan i noc biti odvojena od svoje curke koja od pocetka sisa,sad je 11.mj.znaci preko dana moze jesti i krutu hranu,to nije problem iako pred spavanje uvijek sisa,to sigurno bude plakala sta me nema..ali problem mi je po noci,jos uvijek sisa dva tri puta i neznam kak cu to izvesti.Mogu se ja izdojiti ali to mi ne vrijedi kad ona ni ne zna piti na bocicu a AD ne voli :/ I da li se ja moram stalno izdajati dok me ne bude radi nakupljanja mlijeka ili je dosta ono jednom i to je to..
Moja sada ima 9 mjeseci i izbivam povremeno radi posla na 6 sati. Tijekom tog vremena se jednom dobro izdojim na poslu, ali mi budu već jako pune kad dođem doma i odmah cickamo . Dok me nema mužek da na žlićicu moje izdojeno mlijeko i kašicu u koju umiješa izdojeno povremeno. Isto ne želi piti na boćicu, pa je žlićica jedini način. Tako da ti savjetujem da se izdajaš otprilike toliko često koliko bi ona cickala da ne bi došlo do zastoja mlijeka, jednom u danu nikako nije dovoljno ako dojiš više od toga. Opipaj cicke pa kad vidiš da su pune izdoji svakako. Za spavanje ne znam stvarno kako će ta osoba koja će je čuvati to uspjeti ishendlati jer bi moja poludjela da me preko noći nema. Vjerojatno će se buditi i tražiti te kad je naviknuta na cickanje. Možete jedino pregristi tu jednu noć, bit će vjerojatno teško, ali samo je jedan dan pa i nije to tako strašno za izdržati.
Sortiraj odgovore
Najstariji