Problemi s dojenjem

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Mary36
    09. Ožujak 2016. 14:20

Mery vidjet ćeš sama kad trebaš dati drugu cicu s vremenom jer će pojesti brže i pustiti cicu nakon toga. Meni sada papa rjeđe ali više, u podoju isprazni obje cicke skroz i zaspe ko puh. Prije mi je bilo isto kao i tebi i to je normalno, dugo joj je trebalo da može popapati cijelu cicku odjednom. Nemoj slušati druge jer najbolje ti znaš stanje u svojim cicama i koliko bebač jede, sve će ti biti jasno na vrijeme!

• Mery0303
    09. Ožujak 2016. 16:40

Mery je uvijek dezurna
    Hvala ti. Drzat ću se i dalje dva sata jedna sisa,  dva sata druga. Jedino mi jučer i danas stalno na sisi. Nervozna.  Ne spava. Puni pelene svaka dva sata  il je pokupila virozu koju su svi oko nas imali ili je skok u trecem mjesecu. Nismo jos nijednom skakali do sad pa je moguće da si sad navlači mlijeko

Suby
    15. Ožujak 2016. 14:47

Mame,
    Moj problem se tice nocnog dojenja i nadam se da ce mi netko sa svojim iskustvom nekako olaksati..
    Moja curka je prosla 10mj.jos uvijek je cika br.1 i imamo tri obroka,nekad lijepo jede a nekad zeza,valjda kakav joj je dan..ugl da skratim..u zadnje vrijeme se budi neprestano nocu i sisa 4-5 puta,uopce ne znam i ne sjecam se kad smo dosli do te brojke jer je bilo samo 2 puta ali ja sam toliko iscrpljena da mi je svega dosta..nisam mislila da cu ikad ovo reci ali valjda sam dosla do te faze..nije mi problem dojiti nocu ali da je to jednom dva put ali pet puta,ni zaspati ne stignem pravo.:( Kako da ukinem to nocno,probala sam da je tjesim,dam joj dudu,ali ne ona se pocne derati i derati..:( 

mayathequeen
    15. Ožujak 2016. 15:08

Suby nama je bilo i bude tako uvijek kad izbijaju zubici..cim izbije vratimo se u ritam spavanja!

Suby
    15. Ožujak 2016. 16:42

Moze biti da su zubici,nemamo jos ni jedan..

mayathequeen
    15. Ožujak 2016. 21:06

Ak ti dozvoli bas pogledaj donje jedinice,bude onak malo oteceno..
    Btw sto kasnije izbiju to su i cvrsci i kvalitetniji😊😊😉😉

Suby
    16. Ožujak 2016. 15:56

Evo da javim,sinoc joj pred spavanje idem dati D3 kapi i cujem mali zvuk od zlicice,znate ono kad sa zlicom kvrcnete po zubima..i ja si mislim ma jel moguce :)) i da krenula je donja jedinica i nas prvi zubic 

mayathequeen
    16. Ožujak 2016. 17:21

😍😍super sad ce i druga odmah za njom!!Bit ce i gric gric za cicku😂😂

Ninachh12
    17. Ožujak 2016. 11:08

Hej cure, nova sam mama i dojenje nam ide super za sad..ali curi mi mlijeko dosta, grudi su mi ogromne, znači sigurno šestica i mlijeka imam valjda za cijelo selo. I jako mi curi mlijeko kad ona sisa i kad ne sisa, jel kome tako curilo? Da li da se izdajam ili cu tako potaknuti još veću proizvodnju mlijeka?

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.