Hvala tii punoo!!!
Mislim da ide na bolje,uspjela sam odspavat malo popodne,sad je 37,8 temp..nocas mi nije padala od lupoceta,danas je!!
To je odlicno... meni se tako ova 37,5 vukla najdulje. Super ako skroz splasne pa da eshiviras antibiotik. Meni bi dr odmah uvalila antibiotik i kod ovog drugog mastitisa pa joj se nisam ni javila, bas sam htjela vidjeti hoce li proci. Naravno poduzela sve moguce mjere (tusiranje hladnim tusem, cesto dojenje na upaljenoj dojci, oblozi, cim vise odmaranje i preznojavala sam se pod pokrivacem) i kako brzo doslo tako brzo proslo.... sretno!
Nadam se da ce proci bez antibiotika..boli i dalje ali je podnosljivije..dajem mu vise tu cicku ali ju samo malo povuce i ode dalje hehe..nije mu bas fina ovakva bubana😉
Puno je bolje!!Uspjeli smo bez lijekova vratiti cicku u normalnu funkciju!!A da masirala sam i tak iznad njega koliko je dozvoljavao..bilo je gadno,ne ponovilo se..
Pozdrav. Imam pitanje u vezi dojenja jer opet dobivam savjete sastrane pa ne znam sta da radim. Kad bi trebala početi maloj davat obje sise u jednom podoju i je li to uopće potrebno?
Mala mi ima tri i pol mjeseca. Po danu papa svakih dva sata, ponekad se dogodi da između podoja prode i tri sata, a ponekad i sat i pol. Dobro napreduje, piski i kaka uredno jedino sta.nam se u zadnje vrijeme broj kakica sa tri četiri na dan smanjio na jednu ili dvije. Po noci joj prvi san traje oko 4 sata (ide spavat izmedu 8 i 9) a nakon toga se budi svakih dva ili tri sata. Spava do 8 il 9 ujutro.
Podoji nam ponekad traju 5 min a nekad voli i do 20 min papati
Kad provjerim nakon podoja, jos uvijek ima mlijeka u ciki.
Jesu joj potrebne obje cike ili ne? Il to moram sama procijeniti?
Meni je skoro sve isto kao tebi, mali mi ima 3 mjeseca, sada zadnjih mjesec dana kaki jednom dnevno a prije je i po 5 puta dnevno kad je bio manji. Isto tako ostane mi mlijeka u cici (jer sam uspjela pojacat laktaciju nakon mastitisa). Piski koliko treba, ne daje naznake da je gladan.... Ne vidim nikakvog razloga zasto bi davala obje cice. To da place nakon sto isprazni cicu pa ajde, al ovako.... Mozda tamo kasnije kad bude imao 5-6 mjeseci kao bude imao vise na kilazi al sada ne vidim tu nikakve logike to raditi. Neka se jave iskusne mame.....
Ma dobila sam taj savjet jer bi mi mala navodno duže spavala preko noci. Al to mi nekak zvuci ko onaj savjet da moram izdajati poslije svakog podoja jer necu imati mlijeka. Znam da je sve to suludo al volim se uvjeriti ovdje da sam ipak ja u pravu
Joj sorry slucajno kliknula i prijavila te administratoru uf
Ma dok ste ti i beba dobro ja ne vidim potrebe za nekom intervencijom nedajboze nesto jos poremetiti ako vam dobro ide....
Sortiraj odgovore
Najstariji