Problemi s dojenjem

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    ivanche2
    15. Siječanj 2016. 14:22

Al meni je on takav od kad smo došli iz bolnice. :/ Danas smo se vagali i dobio je 330g u tjedan dana.

..Great things take time...

ivanche2
    15. Siječanj 2016. 20:53

Aham okej. Onda neću brinuti. Hvala

..Great things take time...

• sunčeko101
    18. Siječanj 2016. 13:10

Pozdrav! Imam par pitanja u vezi izdajanja. Imamo 4mj i trebala bi bebicu zbog obaveza par puta ostaviti kod mame na 3-4 sata pa bih se izdajala. Zanima me koliko otprilike kolicinu trebam izdojit za jedan obrok? I kada da izdajam, nakon podoja ili?

• sunčeko101
    18. Siječanj 2016. 21:05

Prihvaca bocicu..za probu smo joj dali 50ml..popodne bi je ostavila..mogu to u istu bocicu izsojit dva puta ili u posebnu? 
    I moze informacija kako se pohranjuje mlijeko i koliko moze stajati? 
    Samo izdanje u nije problem, mlijeka ima, samo nisam bas upucena u kolicine i pohranjivanje.

Belle2
    19. Siječanj 2016. 00:46

Mlijeko koje izdojis mozes drzati u frizideru...ja kad Sam se izdajala nisam imala odmah za cijeli obrok pa Sam morala u vise navrata I za to vrijeme mi je stajalo u bocici u frizideru a prije papanja bocu pod toplu vodu zagrijati...mislim da bi bilo dobro kroz dva Dana potrositi to sto izdojis a ako hoces mozes zamrznuti...to pogotovo rade mame koje moraju rani je na posao pa da bebaci papaju njihovo mljekace...🌺💐🌸

Lela29
    20. Siječanj 2016. 13:34

Draga Renata, ti znas nasu situaciju sa sesirićima. Visr puta sam ih pokusala izbacit, ali nije bas islo, uz dojenje svaskih 45-60 min, tesko sam se nosila sa njenom nervozom dok pokusava uhvatit sisu.
    E pa moja pametnica je sama odbacila sesire!! Ocito prije nije bila spremna. Vec neko vrijeme place svaki put kad je stavim da papa, treba joj dugo da se umiri. Maknem ja sesir, umukne trenutno i baci se na posao. Mislila sam da je slucajno, ali ne, uvjerila sam se na svaakom sljedecem podoju.
    E sad mi treba tvoja pomoć jer se osjećam kao na pocetku dojenja. Bradavice su mi se s vremenom izvukle, ali su malecke i mekane. Mala nema dobar zahvat, nije lako prić na to nakon silikona. Zanima me kako joj pomoć da bolje ulovi bradavicu i postoji li sansa da sprijecim rane i kako?

renata6
    20. Siječanj 2016. 17:33

Lela super za malu princezu! Kako to priroda ipak vrati na svoje! Probaj mazati bradavice lanolinom( purelan) ili bilo koji imaš i luftati ih na zraku, one će očvrsnuti same po sebi a za to treba vremena ali svakim podojem će biti bolje i čvršće. Nastoj kad ju stavljaš da ti čim više otvori usta i da pravilno uhvati. Ukoliko imaš osjećaj boli i da nije dobro, lagano izvadi bradavicu i probaj ponovo, vjerujem i da je i njoj sad sve promjena no bitna je volja

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.