Problemi s dojenjem

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Lela29
    12. Prosinac 2015. 08:29

Jutro, treba mi savjet 😊 Moja mrva sada ima samo jedan nocni podoj, papi iz jedne sike, sta znaci da se druga ne dira od zadnjeg podoja prije spavanja, do prvog jutarnjeg. Rezultat je sisa koja samo ne eksplodira po noci od mlijeka, curi na sve strane, bolna je i tvrda.
    Kako da to malo izreguliram? Ako joj na nocnom podoju nudim obe, pretpostavljam da se nece najest masnog mlijeka?! A zao mi ju budit da jede, jer konacno obe lijepo spavamo, uhvatila je pomalo neki svoj ritam, gdje joj ocito ne treba vise toliko mlijeka.

Anci2225
    13. Prosinac 2015. 20:40

Pozdrav mame.
    Molim za malu pomoc.
    Imam curku od 2,5 mjeseca (9 i pol tjedana). 
    Jucer sam jela malo graha i ricet i danas malena ne zeli cicati. Cak ne zeli ni izdojeno mlijeko. Cim stavi cicu u usta ili bocicu s mojim mlijekom pocinje plac na maksimum. 
    Mislite da je to problem?

Onda sam joj dala adaptirano i pojela je u sekundi koliko je bila gladna.

Inace nemamo grcice, nije nikad reagirala na neku hranu, ponekad zna histerizirati na cici ali nikad nije odbijala izdojeno mlijeko.

Anci2225
    14. Prosinac 2015. 08:20

Flasicu s izdojenim mlijekom joj dajemo ako mene nema doma.
    Ali sad nije htjela ni flasicu s mojim mlijekom.

Danas ujutro ista prica.
    Cica -  nula bodova (iz lijeve jos nesto i povuce ali nakon 2 minute pljune i plac a desnu stavi u usta, povuce jednom, pljune i krene histericni plac).
    Flasica s mojim mlijekom - povuce dva puta i krene histericni plac.
    Ad - pojede u sekundi.

Mary36
    14. Prosinac 2015. 11:00

Anci prouči temu skok u razvoju, meni se čini da je tvoja bebica u skoku! Sada je bitno ne davati ad jer navlači mlijeko za ubuduće i koliko ga navuče, toliko će ga biti. Kad je skok normalno je da pljuje cicu van i plače i baš joj tada treba dati da to i radi koliko god je stresno.

Anci2225
    14. Prosinac 2015. 13:12

Inace je super.
    Navecer zaspi oko devet i spava do pet.
    Nije razdrazljiva, cendrava ni nista.
    Mene brine to sto nece ni moje mlijeko iz bocice.
    Nije problem sto nece cicu nego odbija moje mlijeko.

• buffy
    14. Prosinac 2015. 19:43

Dobro vecer.. javljam se jer bi mi trebao savijet... imamo 15 dana i mi kombiniramo izdajanje s dojenjem... Kada smo krenuli s izdajanjem papo je u bocici oko 100 do 120ml. Primjetila sam da je poceo puno bljuckati a i vise vuci na sisi pa sam mu bila smanjila po obroku na 80ml do 90ml. Danas je 3 dan da bi on samo na sisi bio, a mene je strah da necu moci izdojiti mu potrebnu kolicinu za obrok jer je cijelo vrijeme na sisama.. takodjer konstanatno izdajam otprilike istu kolicinu iz jedne ooo 40 do 60 ml ako je nocno idajanje a iz druge 20 30ml.. sad me zanima kako bi ja mogla povecati mlijeko i dal po vama radim pravilno s tim sto mu bocicu smanjujem vodeci se s time sto bljucka. I da kaka redovno, i ima popisanih pelenica prije svakog podoja nekad ga moram i poslije presvuci jer se sav smoci... stvarno sam jako opterecena s dojenjem i ova situacija me izludjuje jer sam se bila pripremila na sve opcije osim ove.. 
    Izvinite na duzem opisu moje situacije...

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.