Problemi s dojenjem

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    lady6
    08. Prosinac 2015. 05:31

Hvala...eevo borimo se cijelu noc..al ipak je odspavala s duzim razmacima od kojih sat vremena...a i vidim da cice postaju punije pa pretpostavljam i nadam se da ce krenuti...da li da ih masiram prije podoja ili? Nadam se da idemo danas doma da imam svoj mir za dojenje.

renata6
    08. Prosinac 2015. 08:33

lady6

Hvala…eevo borimo se cijelu noc..al ipak je odspavala s duzim razmacima od kojih sat vremena…a i vidim da cice postaju punije pa pretpostavljam i nadam se da ce krenuti…da li da ih masiram prije podoja ili? Nadam se da idemo danas doma da imam svoj mir za dojenje.

biti će one još punije, masirati možeš tek toliko da osjetiš olakšanje i da ti nije napetost. Nadam se da idete doma jer ipak je doma lakše, samo izmjenjuj jedna druga u podojima dok se sve to ne stabilizira i ne uspostavi. Šesti dan je opet skok kad će opet biti nemirna pa možeš očekivati cijeli dan na cici, samo hrabro, kad prođete te prve dane biti će puno lakše!

lady6
    10. Prosinac 2015. 10:14

Hvala puno! Doma smo. Danas nam je 6.dan, jucer je pred Vecer i po noci bila jako nemirna i trazila cicu, sad spava izmedu zadnja dva podoja. Malo nam bolje ide i cice se mislim lijepo isprazne nakon podoja. Sutra ce ju patronazna vagat pa cemo vidjeti dal imamo napredak.

renata6
    10. Prosinac 2015. 11:29

lady6

Hvala puno! Doma smo. Danas nam je 6.dan, jucer je pred Vecer i po noci bila jako nemirna i trazila cicu, sad spava izmedu zadnja dva podoja. Malo nam bolje ide i cice se mislim lijepo isprazne nakon podoja. Sutra ce ju patronazna vagat pa cemo vidjeti dal imamo napredak.

eto, točno ste po rasporedu, priroda se za sve pobrinulanajvjerojatnije odrađujete taj skok nakok kojeg će biti bar malo lakše, zato sam ti i unaprijed napisala da znaš što te i čekaSamo hrabro i doji na svaki plać da se smiri i biti će sve super, vidjet ćeš kako će ti brzo napredovati, ako kaj zašteka samo se javi!

renata6
    10. Prosinac 2015. 14:45

Ne moraš baš sve izbjegavati, ok baš ovo što napuhava ali i to ćeš uskoro moći jer bebica će se na sve naviknuti, još koji tjedan i počni normalno i sa keljom i kupusom, pa vidiš tipa jedan dan ako je kakva reakcija tipa da ju je napuhavalo, ako nije onda možeš, isprobavaš nema druge, samo se zdravo i raznoliko hrani i pij dosta tekućine, može i čaj i voda i sok, i kompot i kava, sve što ti paše. Citruse još nemoj jer su kiselkasti a njoj crijeva još nisu zrela za tu kiselost.

lady6
    10. Prosinac 2015. 20:39

Hvala, Renata! Puno pomazes! Sad me opet izgrizla jer joj se pocelo stucati u podoju....al borimo se i dalje

lady6
    11. Prosinac 2015. 19:50

Danas nas patronazna vagala....izasli smo s 3250 u utorak a danas imamo 3340....veli ona da je ok?? Primijetila sam danas vise mlijeka, nadam se da bude lakse....

renata6
    11. Prosinac 2015. 20:10

lady6

Danas nas patronazna vagala….izasli smo s 3250 u utorak a danas imamo 3340….veli ona da je ok?? Primijetila sam danas vise mlijeka, nadam se da bude lakse….

je ok je, samo tako i nastavite, ima više mlijeka jer je prošao skokako ti zaspi nemoj ju dizati jedino ako je u budnom stanju, nisu to grčevi nego samo prilagodba na hranu.

lady6
    11. Prosinac 2015. 19:52

Jel dabju dizem svaki put za podrigivanje? Ona odmah zadpi na ciki i ne bljucka ni podriguje..mal zna poslije stucati i grcice ima

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani

POVEZANI ČLANCI