Hvala...eevo borimo se cijelu noc..al ipak je odspavala s duzim razmacima od kojih sat vremena...a i vidim da cice postaju punije pa pretpostavljam i nadam se da ce krenuti...da li da ih masiram prije podoja ili? Nadam se da idemo danas doma da imam svoj mir za dojenje.
Hvala puno! Doma smo. Danas nam je 6.dan, jucer je pred Vecer i po noci bila jako nemirna i trazila cicu, sad spava izmedu zadnja dva podoja. Malo nam bolje ide i cice se mislim lijepo isprazne nakon podoja. Sutra ce ju patronazna vagat pa cemo vidjeti dal imamo napredak.
Ne moraš baš sve izbjegavati, ok baš ovo što napuhava ali i to ćeš uskoro moći jer bebica će se na sve naviknuti, još koji tjedan i počni normalno i sa keljom i kupusom, pa vidiš tipa jedan dan ako je kakva reakcija tipa da ju je napuhavalo, ako nije onda možeš, isprobavaš nema druge, samo se zdravo i raznoliko hrani i pij dosta tekućine, može i čaj i voda i sok, i kompot i kava, sve što ti paše. Citruse još nemoj jer su kiselkasti a njoj crijeva još nisu zrela za tu kiselost.
Hvala, Renata! Puno pomazes! Sad me opet izgrizla jer joj se pocelo stucati u podoju....al borimo se i dalje
Danas nas patronazna vagala....izasli smo s 3250 u utorak a danas imamo 3340....veli ona da je ok?? Primijetila sam danas vise mlijeka, nadam se da bude lakse....
Jel dabju dizem svaki put za podrigivanje? Ona odmah zadpi na ciki i ne bljucka ni podriguje..mal zna poslije stucati i grcice ima
Sortiraj odgovore
Najstariji