Problemi s dojenjem

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Lollypop
    08. Studeni 2015. 20:56

Uzas ryanne. Jos ces zaradit upalu, kanalici ce te pocet bolit...samo ti davaj maloj jest, kad se najede prestat ce jest..ne mogu vjerovat da netko bebe stavlja na dijetu..i to jos pedijatar. Samo ti hrani bebicu, a kasnije oni ionako dobijaju manje na kilazi. I razmisli o pedijatru, prakticki ti savjetuje mastitis.

https://lb1f.lilypie.com/gXYTp2.png?VqgGn73u

Maleficent
    09. Studeni 2015. 09:04

Pozdrav! Moj maleni ima 5 dana. Nakon carskog odmah je prihvatio sisu. Vrlo sam mlada mama 19god i još uvijek sam u bolnici sestre i nisu baš najbolje pa sam se sjetila klokanica. Dojke su mi pune mlijeka dosta mi cijedi a mali navali na sisu ko lud. Da li ih trebam izdajati nakon podoja?Strah me da se ne upale.Dignem ga da podrigne i on izbljuca nekad dosta bas postenu lokvicu a nekad malo. Trebam li g nakon toga vratiti na sisu ili to znači da je sit? On papa svako 3 sata al nekad tek nakon sat vremena izbljucne i pocme neutjesno plakat znači li to da je stomak prazan ili nešto drugo? Luda sam... 

Oliva4
    09. Studeni 2015. 15:24

Pozdrav,imam jedno blesavo pitanje,ali stalno me strah da nešto krivo ne napravim pa da mala ostane gladna,jer smo tek prije 2 tjedna skroz izbacili ad pa još imam traume 
    Radi se o tome da u subotu idem na par sati prijateljici na svadbu i mislim mužu ostavit svoje izdojeno mlijeko da je nahrani..računam da je nekih 120,125 ml dovoljno za 2,3 sata što me neće bit ako je prije odlaska podojim..e sad ja ne znam u kojim bi se trenucima izdojila,jer me strah da se ne izdojim a ova krene kmečat da je gladna..mislila sam se tipa izdajat kroz 2 dana prije (rekli su mi da može izdojeno mlijeko bit 2 dana u fridžu?)pa skupit tako potrebnu količinu..razmišlja sam da je možda najbolje izdajat se u ranojutarnjim satima(4,5) poslije dojenja jer tad  imam najviše mlijeka..al sad nisam pametna šta,kako..možda bezveze kompliciram al nemam nikakvog iskustva u tome pa ako netko ima kakav savjet..

Oliva4
    10. Studeni 2015. 18:59

Nije mi baš blizu nažalost..ja u zgu,svadba u sesvetskom kraljevcu :p al nema veze,izdojim nešto u petak,subotu i ostavim mužu da se snalazi..bit će to ok,hvala ti :)

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.