Problemi s dojenjem

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Igorovabebica
    11. Studeni 2015. 09:33

Oliva4-prvo, ugodnu zabavu na svadbi! Samo budi što opuštenija da malena ne osjeti da je nešto (na tebi) drugačije. I sve će biti u redu, nauživaj se i malena će biti odlično! Blago tebi, malena hoće izdojeno-moj mali gospodin nije htio ni pomisliti na to pa sam ga jednom u zgradi zdravstvenog u Jukićevoj dojila!  

Sova5
    15. Studeni 2015. 18:00

Bok svima! Evo moja bebica danas ima 5 dana  
    Napokon mi je naišlo mlijeko, naučili smo lijepo uhvatiti dojku i bas smo si dobro  No, stalno me brine jede li dovoljno. Danas je recimo bas puno papao u 12h, onda je u 14h povukao par puta i zaspao i isto tako u 16h. Evo sada je 18h a on jos uvijek spava bas jako. Brine me zato sto u 14 i u 16h nije puno jeo, doista onako svega par puta je posisao i zaspao.
    Je li moguce da mu je to dosta, pa da je zadovoljan i zato spava? Ili je možda previse uspavan pa ga ipak moram probuditi i dati mu ciku i kad ne trazi?

hvala puno na pomoci!

Sova5
    15. Studeni 2015. 21:59

Hvala na čestitkama 

Rodio se sa 3550 a doma smo otisli sa 200gr manje. Nije imao žuticu da moramo ostati na sunčanju, ali pedijatar je rekao da ima blagu žuticu i da ga malo držimo kraj prozora. Po noci se budi svaka 3 sata. Lijepo mi isprazni dojke, ali svejedno mi se ponekad prepune se on ne probudi pa ih onda masiram. 
    Znaci, trebala bih ga malo poticati i buditi? Meni ga nekako zao buditi kad spava tako slatko ali naravno, bitnije mi je da se lijepo naučimo na dojenje.

Mrkvica2
    16. Studeni 2015. 08:11

Pozdrav mame, evo ja sam rodila u petak, znaci danas nam je treci dan od poroda. Malena od pocetka sisa dobro i lijepo hvata dojku ali unatoc tome mene bradavice peku i bole. Tijekom podoja se bol smanji pa me zanima da li je to normalno. Pitala sam sestru u bolnici sinoc, pregledala me postiskala malo i kaze sve okej da je normalno. Trebaju li mozda ocvrsnuti samo? Nakon podoja ih namazem sa malo mlijeka i ponekad purelanom. Mislim da pomaze..

Mrkvica2
    16. Studeni 2015. 08:13

E i da, sto kada osjetim da su obje dojke pune? Da li onda dati iz obje da pritisak popusti ili i dalje nuditi samo jednu?

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.