Oliva4-prvo, ugodnu zabavu na svadbi! Samo budi što opuštenija da malena ne osjeti da je nešto (na tebi) drugačije. I sve će biti u redu, nauživaj se i malena će biti odlično! Blago tebi, malena hoće izdojeno-moj mali gospodin nije htio ni pomisliti na to pa sam ga jednom u zgradi zdravstvenog u Jukićevoj dojila!
Oliva4-prvo, ugodnu zabavu na svadbi! Samo budi što opuštenija da malena ne osjeti da je nešto (na tebi) drugačije. I sve će biti u redu, nauživaj se i malena će biti odlično! Blago tebi, malena hoće izdojeno-moj mali gospodin nije htio ni pomisliti na to pa sam ga jednom u zgradi zdravstvenog u Jukićevoj dojila!
Hahaha..nije on lud..cika je cika Moja mišica se zapravo na sve brzo prilagodi šta me baš iznenađuje (sad sam se zacoprala :D ) samo čekam dan kad više ne bude tako i kad prestane bit zlatna bebica
Hvala ti,veselim se malom izlasku (sad mi je i svadba izlazak :D)..napokon se malo podružit i poveselit s frendicama :).. i nadam se da neće bit nikakve nervoze..valjda ni kod tate koji prvi put ostaje sam s princezom

Hahaha..nije on lud..cika je cika Moja mišica se zapravo na sve brzo prilagodi šta me baš iznenađuje (sad sam se zacoprala :D ) samo čekam dan kad više ne bude tako i kad prestane bit zlatna bebica
Hvala ti,veselim se malom izlasku (sad mi je i svadba izlazak :D)..napokon se malo podružit i poveselit s frendicama :).. i nadam se da neće bit nikakve nervoze..valjda ni kod tate koji prvi put ostaje sam s princezom

Bok svima! Evo moja bebica danas ima 5 dana
Napokon mi je naišlo mlijeko, naučili smo lijepo uhvatiti dojku i bas smo si dobro No, stalno me brine jede li dovoljno. Danas je recimo bas puno papao u 12h, onda je u 14h povukao par puta i zaspao i isto tako u 16h. Evo sada je 18h a on jos uvijek spava bas jako. Brine me zato sto u 14 i u 16h nije puno jeo, doista onako svega par puta je posisao i zaspao.
Je li moguce da mu je to dosta, pa da je zadovoljan i zato spava? Ili je možda previse uspavan pa ga ipak moram probuditi i dati mu ciku i kad ne trazi?
hvala puno na pomoci!
Bok svima! Evo moja bebica danas ima 5 dana
Napokon mi je naišlo mlijeko, naučili smo lijepo uhvatiti dojku i bas smo si dobroNo, stalno me brine jede li dovoljno. Danas je recimo bas puno papao u 12h, onda je u 14h povukao par puta i zaspao i isto tako u 16h. Evo sada je 18h a on jos uvijek spava bas jako. Brine me zato sto u 14 i u 16h nije puno jeo, doista onako svega par puta je posisao i zaspao.
Je li moguce da mu je to dosta, pa da je zadovoljan i zato spava? Ili je možda previse uspavan pa ga ipak moram probuditi i dati mu ciku i kad ne trazi?
hvala puno na pomoci!
Čestitke!
Bebice u tom periodu imaju želudac malo većeg oraha i ne stane im puno, ali zato ćešće jedu..bilo bi dobro da mu nakon dva sata sama ponudiš, možeš ga malo dražiti po obraziću, neće plakati i odmah će prihvatiti, čisto radi stvaranja dobre ponude i potražnje. Inaće bebe dosta tako na početku spavaju ali zbog velike navale mlijeka mora ih se tako malo poticati da ti ne bih imala probelama s grudima.
Kako je po noći, koliko ćesto papa? jel imao žuticu? s koliko se beba rodila?
Hvala na čestitkama
Rodio se sa 3550 a doma smo otisli sa 200gr manje. Nije imao žuticu da moramo ostati na sunčanju, ali pedijatar je rekao da ima blagu žuticu i da ga malo držimo kraj prozora. Po noci se budi svaka 3 sata. Lijepo mi isprazni dojke, ali svejedno mi se ponekad prepune se on ne probudi pa ih onda masiram.
Znaci, trebala bih ga malo poticati i buditi? Meni ga nekako zao buditi kad spava tako slatko ali naravno, bitnije mi je da se lijepo naučimo na dojenje.
Hvala na čestitkama
Rodio se sa 3550 a doma smo otisli sa 200gr manje. Nije imao žuticu da moramo ostati na sunčanju, ali pedijatar je rekao da ima blagu žuticu i da ga malo držimo kraj prozora. Po noci se budi svaka 3 sata. Lijepo mi isprazni dojke, ali svejedno mi se ponekad prepune se on ne probudi pa ih onda masiram.
Znaci, trebala bih ga malo poticati i buditi? Meni ga nekako zao buditi kad spava tako slatkoali naravno, bitnije mi je da se lijepo naučimo na dojenje.
super kilažu ima, znaći može dobro povućie taj period kad već osjetiš da su pune, tad svakako treba jesti, mlijeko ne smije dugo biti u njima, zbog kanalića da se ne prebukiraju, pa kad tako osjetiš, masiraj i prvom prilikom bebu na cicu. Sad će skok sa 6 dana pa ti može biti malo nervozniji i tražiti više puta po malo, to ti je sve ok, Izmjenjuješ jedna druga, a ako papa unutar dva sata opet daješ istu.
Pozdrav mame, evo ja sam rodila u petak, znaci danas nam je treci dan od poroda. Malena od pocetka sisa dobro i lijepo hvata dojku ali unatoc tome mene bradavice peku i bole. Tijekom podoja se bol smanji pa me zanima da li je to normalno. Pitala sam sestru u bolnici sinoc, pregledala me postiskala malo i kaze sve okej da je normalno. Trebaju li mozda ocvrsnuti samo? Nakon podoja ih namazem sa malo mlijeka i ponekad purelanom. Mislim da pomaze..

E i da, sto kada osjetim da su obje dojke pune? Da li onda dati iz obje da pritisak popusti ili i dalje nuditi samo jednu?
E i da, sto kada osjetim da su obje dojke pune? Da li onda dati iz obje da pritisak popusti ili i dalje nuditi samo jednu?
čestitam na bebici.. ovako, ne smiješ osjetiti bol, početnu nelagodu i malo peckanje dok se sve skupa ne privikne na malog sisavca je ok, ali ne smije te boljeti.. a kaj se tiče punjenja stavljaj ju na ciciku ako želi dapače, ako neće izdoji tek toliko da ti pritisak popusti, ne do kraja.. sada će ti ovih dana naglo nadoći mlijeko, prvi skok je pred vama i daj joj čim više cickati, budi sigurna u položaj na prsima i samo hrabro..

url=https://lilypie.com]

Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji