Problemi s dojenjem

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Rina5
    04. Studeni 2015. 13:53

I moja ima 3miseca i par dana! Isto dojin na zahtjev i jede svako sat vremena ( a kad he vani sat je mirna a onda proradi glad al nece da jede nego se oce nosit)! ako ti dobiva dobro na tezini a problem ti je samo kako izdrza duze vani pa das joj vani jest ma koji bed kad ju spojis nista se nevidi! ili nosiljka kako Mmama2 kaze! 

morat cu i ja za doma proba maramu jer ona tu uru kad je bez sike nece da spava a zeli da san ja kraj nje tako da nista ne mogu obavit sta trebam ni pomaknit se odma place!

voumby
    04. Studeni 2015. 16:09

mmama2 da tako nekao. malo da mi se kraljeznica ispravi . iskrivila sam se ko kifla.znam da ja se svaka beba drugacija ali posto nocu jede svaka 3 sata nadala sam se da ce po danu barem svako 2h.:)rina5 ti imas onda indenticnu istvar kao i ja..isto tako s nosanjem, igranjem(bude propricala za par dana).mislim da marama bi bila super za po kuci da se mogu kretati XD al za u grad i ne bas.Mala je ovo sredina i vjerovatno bi bila prva koja doji djete u gradu ikadXD.napredujemo mi super sada sa 3 mj imamo 6400g.I dugo mi doji minimalno 45min.iskrivila sam se ko kifla:)

mmama2
    04. Studeni 2015. 20:19

cure probajte skratiti vrijeme dojenja, nisu vam curke sada više jako male, ne dajte da vam zaspu i probajte sa kompresijom da brže beba poklopa i sl   voumby daj se ne sekiraj, bebe u maramu i uživajte, možda budete prve ali nećete sigurno biti zadnje.. možeš se pokriti uvijek, zaista se ništa ne vidi..

url=https://lilypie.com]

Lela29
    05. Studeni 2015. 09:48

Totalno sam se izdeprimirala... Aktivnije radimo na odvikavanju od sesirica. Jucer smo uspile cijeli podoj odradit bez, ali ne kako treba. Dok je malena sisala povremeno se cuje zvuk cmokotanja (ne znam kako da ga nazovem) i bradavica mi je nakon bila "zgnjecena" sto upucuje na to da nije dobro zahvatila bradavicu. Danas opet tarapana, nikako da je izvucem i da je ona lipo uhvati, imam osjecaj da je premala za nju nakon sesira, place mi se od muke... Sada je zaspala gladna i nervozna, nece ni sisu, ni sesirić  😓

Lela29
    05. Studeni 2015. 10:21

Ja bradavicu cak i uspijem nesto izvuc, ali jako je mala i cim dođe u njena usta, od topline opet nestane, postane mlohava. Skulirat cu se, i dalje pokusavati, ali ne na silu. Samo ne znam hoću li joj prvo nudit sesirić, pa ga maknit ili bez, pa ga stavit ako ne bude islo.
    Hvala vam cure, podigle ste me! 😚

Lela29
    05. Studeni 2015. 12:47

To mi je i muž govorio, ja mu rekla da je lud, da di ću hladnu bradavicu stavit bebi u usta 
    Vidila sam poruku, imaš zahtjev za prijateljstvo na fejsu!!

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.