Problemi s dojenjem

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Rina5
    02. Studeni 2015. 12:22

Pitanjce nevezano za probleme al se mozda ko susreja s tin! Dobila san voce kaki tzv japanska jabuka jel je smin jest dok dojin? Puna je vitamina i antioksidans

Rina5
    02. Studeni 2015. 12:55

A sad problem?! Sinoc mi je spavala prvi put u komadu 10 sati nako toga jela prepunu siku 30min i nastavlja spavat sat i dese iza toga papi s prekidima (jel divlja ma siki uzme pa pusti...) 37minuta i sve povraca u tri ogromnq mlaza i mene i sebe i krevet bas masu masu kada je sve iz pupe izbacila! Jel se to prejela? I kako ubuduce sprijecit nakon dugog spavanja da se prejede???

Lollypop
    02. Studeni 2015. 19:39

Rina5

A sad problem?! Sinoc mi je spavala prvi put u komadu 10 sati nako toga jela prepunu siku 30min i nastavlja spavat sat i dese iza toga papi s prekidima (jel divlja ma siki uzme pa pusti…) 37minuta i sve povraca u tri ogromnq mlaza i mene i sebe i krevet bas masu masu kada je sve iz pupe izbacila! Jel se to prejela? I kako ubuduce sprijecit nakon dugog spavanja da se prejede???

Cini mi se da je to pohlepno nacicavanje iza skoka, pogotovo ako je pregladnila. Meni se to pohlepno prejedanje desilo 2x, kad je 2 cike pojeo za uspavljivanje i pobljuvao. Jeo je i jeo jer se tako uspavljivao ali nije zaspao..nakon povracanja je pojeo malo i zaspao dalje na ciki. Ja kad vidim da previse jede i da bi se mogao ponovit scenarij, malo ga dignem, pustim da mu se slegne, pa ako oce jos onda mu dajem dalje.

Moj je isto poremecen nakon ovog skoka sto se tice spavanja. Izbacio je dnevna soavanja i zaspe oko 17 vec.

https://lb1f.lilypie.com/gXYTp2.png?VqgGn73u

Nixie
    03. Studeni 2015. 08:53

Rina5

Pitanjce nevezano za probleme al se mozda ko susreja s tin! Dobila san voce kaki tzv japanska jabuka jel je smin jest dok dojin? Puna je vitamina i antioksidans

Smije se sve jesti.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani

POVEZANI ČLANCI