Pošto sam vas tu tražila za savjete imam potrebu podijeliti s vama da je moja bebili na vaganju danas imala 340 grama više nego prošli tjedan i sve je to dobila od mog mlijeka Pisala sam prije da je sama izbacila ad,doslovno preko noći..cijeli ovaj tjedan je isključivo cicala
Presretna sam..bočice spremamo nazad u kutije
Hvala na savjetima i podršci!
pozdrav ekipi
Evo i mog problema s dojenjem ( ja vise neznam sta ni kako pokusati). Uveli smo AD ali i dalje dojimo. Naime, u bolnici smo bile dva tjedna.. 3 puta dojenje. ostalo sam se izdaja svako 3 sata.Dosle kuci i tu je nastupio skok i jos "skacemo", sada imamo 3mj i 3dana. Dojimo na zahtjev i nemamo cucu.razlog uvodenja AD je na preporuku patronazne jer je slabo napredovala(a izasla je iz bolnice skoro s istom kilazom kao i sta je rodena) naravno ni mi nismo prosle bez onog "nemas dovoljno mlijeka"(sverkva). e da neduljim mi stvarno želimo izbaciti AD ali neznamo kako. AD mlijeko dobije kad idemo u grad malo u setnju jer nemoze izdrzati vise od uru bez papanja i to ne cijeli obrok vec pola i jos jednom dobije polovnicu obroka da stignem malo po kuci srediti(noći nemamo problema ,sika svako 3 sata)....nije da dajemo nesto puno AD al mi bi i bez toga al da imamo neki razmak izmedu dojenja...uz mene neide sjena vec podocnjake vucem :))) svaki savjet dobrodosao :))))
Sortiraj odgovore
Najstariji