Pošto sam vas tu tražila za savjete imam potrebu podijeliti s vama da je moja bebili na vaganju danas imala 340 grama više nego prošli tjedan i sve je to dobila od mog mlijeka Pisala sam prije da je sama izbacila ad,doslovno preko noći..cijeli ovaj tjedan je isključivo cicala
Presretna sam..bočice spremamo nazad u kutije
Hvala na savjetima i podršci!
Pošto sam vas tu tražila za savjete imam potrebu podijeliti s vama da je moja bebili na vaganju danas imala 340 grama više nego prošli tjedan i sve je to dobila od mog mlijekaPisala sam prije da je sama izbacila ad,doslovno preko noći..cijeli ovaj tjedan je isključivo cicala
jaoooo prekrasnoo, bravo mama!! samo hrabro dalje

url=https://lilypie.com]
Pošto sam vas tu tražila za savjete imam potrebu podijeliti s vama da je moja bebili na vaganju danas imala 340 grama više nego prošli tjedan i sve je to dobila od mog mlijekaPisala sam prije da je sama izbacila ad,doslovno preko noći..cijeli ovaj tjedan je isključivo cicala
ajmeee divno, znala sam da ćeš uspijeti, bravo! samo tako nastavite!

pozdrav ekipi
Evo i mog problema s dojenjem ( ja vise neznam sta ni kako pokusati). Uveli smo AD ali i dalje dojimo. Naime, u bolnici smo bile dva tjedna.. 3 puta dojenje. ostalo sam se izdaja svako 3 sata.Dosle kuci i tu je nastupio skok i jos "skacemo", sada imamo 3mj i 3dana. Dojimo na zahtjev i nemamo cucu.razlog uvodenja AD je na preporuku patronazne jer je slabo napredovala(a izasla je iz bolnice skoro s istom kilazom kao i sta je rodena) naravno ni mi nismo prosle bez onog "nemas dovoljno mlijeka"(sverkva). e da neduljim mi stvarno želimo izbaciti AD ali neznamo kako. AD mlijeko dobije kad idemo u grad malo u setnju jer nemoze izdrzati vise od uru bez papanja i to ne cijeli obrok vec pola i jos jednom dobije polovnicu obroka da stignem malo po kuci srediti(noći nemamo problema ,sika svako 3 sata)....nije da dajemo nesto puno AD al mi bi i bez toga al da imamo neki razmak izmedu dojenja...uz mene neide sjena vec podocnjake vucem :))) svaki savjet dobrodosao :))))
pozdrav ekipi
Evo i mog problema s dojenjem ( ja vise neznam sta ni kako pokusati). Uveli smo AD ali i dalje dojimo. Naime, u bolnici smo bile dva tjedna.. 3 puta dojenje. ostalo sam se izdaja svako 3 sata.Dosle kuci i tu je nastupio skok i jos "skacemo", sada imamo 3mj i 3dana. Dojimo na zahtjev i nemamo cucu.razlog uvodenja AD je na preporuku patronazne jer je slabo napredovala(a izasla je iz bolnice skoro s istom kilazom kao i sta je rodena) naravno ni mi nismo prosle bez onog "nemas dovoljno mlijeka"(sverkva). e da neduljim mi stvarno želimo izbaciti AD ali neznamo kako. AD mlijeko dobije kad idemo u grad malo u setnju jer nemoze izdrzati vise od uru bez papanja i to ne cijeli obrok vec pola i jos jednom dobije polovnicu obroka da stignem malo po kuci srediti(noći nemamo problema ,sika svako 3 sata)….nije da dajemo nesto puno AD al mi bi i bez toga al da imamo neki razmak izmedu dojenja…uz mene neide sjena vec podocnjake vucem :))) svaki savjet dobrodosao :))))
ustvari daješ ad da bi ti beba bila duže sita jel.. moraš se pomiriti sa time da je svaka beba drugačija, neke od početka imaju razmak svaka tri sata, neke prva 3,4 mjeseca jedu na svaki sat, nema pravila.. ako želiš dojiti, dojiš, na zahtjev, kada beba hoće dobije cicu, ako idete van, podoji ju vani, imaš sada hrpu marama i pomagala za dojenje ako ti je bed ovako da se vidi.. probaj sa nekakvom nosiljkom, ona bi tebe osjetila i ne nužno cicala svaki put, pa za neke laganije kućanske poslove staviš je u maramu i sve možeš.. nema čarobnog savjeta, ako je beba na prsima i ako mama želi bebu isključivo na prsima, onda se prati bebin ritam..

url=https://lilypie.com]
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji