Curke, mali mi u zadnje vrijeme trazi cicu malo češće i duze jede. I nije nikakav problem, samo sto mislim da se prejede. Evo noćas je bljuckao nakon papanja i kakao je - sve u isto vrijeme. Inace nije bljuckao, samo nekad podrignuo. Jel moguce da se on zapravo prejede?
Curke, mali mi u zadnje vrijeme trazi cicu malo češće i duze jede. I nije nikakav problem, samo sto mislim da se prejede. Evo noćas je bljuckao nakon papanja i kakao je - sve u isto vrijeme. Inace nije bljuckao, samo nekad podrignuo. Jel moguce da se on zapravo prejede?
moguće je, ako ste u skoku, nacicava si mlijeko pa se prejede...

url=https://lilypie.com]
Dal necija beba zaspe u kindacu bez sise i bez nunanja?!
Moj sigurno ne Blago onom čija bebica moze tako zaspati
Moj na sisi, pa ga prebacim u krevetić, pa se probudi, pa ga nunam, pa onda nekako!
to je moguće? :P
moja mala za noć zaspi na sisi, a u noći kad se probudi u zadnje vrijeme bi spavala samo na rukama , ili ju stavim na krevet da zaspi pored zize i onda ako je uspijem prebacit i kindač.

Eh moja ovih dana jedva i na sisi i na rukama...jel skok il smo ga prosli nemam blage al nisam ga tolko osjetila ko sa 3t a dns imamo 6t i 6dana :)) i spavanje sam na meni cim spustim
Op op eto je gledaaa ko da nista nije bilo!! A ja zudim za snom i jelom :p ja kedva nest pojedem ak je budna jel nezeli uopce lezat dugo inzabavljat se moram nosat malo il odma cicu dat ://

Cure zasto se javlja coktanje kod hranjenja? Pocela mi je coktat prije 2 dana iz cista mira, nista drugacije ne radimo. Jel to znaci da vuce zrak? Kad joj idem izvadit dojku, vidim da je stvorila vakuum...
Cure zasto se javlja coktanje kod hranjenja? Pocela mi je coktat prije 2 dana iz cista mira, nista drugacije ne radimo. Jel to znaci da vuce zrak? Kad joj idem izvadit dojku, vidim da je stvorila vakuum…
Ako se javlja coktanje nešto treba promijeniti , ili položaj šteka, pogledaj bebi naslage na jeziku jer coktanje zna ponekad i biti znak gljivica ili jednostavno radi jer joj se radi, vjeruj mi znaju oni i to tako! jeste li vi na šeširićima?

Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji