Pozdrav svim mamama!
Rodila sam prije 2ipo tjedna. U bolnici je bilo grozno, bebi davali ad bez mog znanja, on se nije htio budit na podoje i tako. Kad smo došli doma sve se izreguliralo no bilo je kasno dobio je zutici i završio u bolnici. Tamo je dobivao ad i tek smo se jučer vratili doma. Ja mlijeka još uvijek imam, ali ne dovoljno da se on najede. Dojila sam na šeširice, on ih nije dobio skroz ali je jako nervozan kad ga stavljam da sisa. Mlijeko mu ne izlazi bas, odnosno lijen je da vuče.
Jeli tu sad problem u sesiricima?
Kako da ponovo uspostavim ritam, da mu prvo dam da sisa pa kad se umori da mu dam ad?
Pijem mamine kapi u nadi da će pomoć u proizvodnji više mlijeka
Imam situaciju koja bas i nije problem ali...
Naime, na preporuku pedijatra zbog prevelikog prirasta tezine trebamo tu i tamo malo produziti vrijeme izmedju dojenja (za kojih pol sata). I beba jos izdrzi (animiram je malo), ali ja se mucim. Sisa koja je na cekanju je puna, tvrda i zapecka me. Da li se to s vremenom prilagodi? Jer znam da neke bebe od 2 mj izdrze i po 4 sata bez jela, a mi smo navikle na svaka 2.
Ma i ja mislim da nema smisla braniti bebi jesti. Ali dosad sam na njezino prvo cmoljenje, odmah davala sisu. Sad barem za dva dojenja dnevno pricekam malo. Presvucem je, malo se poigramo i dam joj sisu.
Preko noci joj dam cim se pocinje buditi da je ne razbudim do kraja.
Sortiraj odgovore
Najstariji