Mrkvica, čestitam na bebici I mene je peckalo i bolilo, ali sada skoro pa vise nista. Kad uhvati mrvicu, pa onda vise ne. Uzimam da su nam ipak bradavice jako osjetljive i nije da ti je netko prije ovoga cicao cicu svakih par sati Treba i njima sirotama da se priviknu.
Jos jedno pitanje. Strah me pit kavu. Volim ju inace, tokom trudnoce sam malo one instant pila. Jel ok popit tu i tamo? On mi je tako mali da mi bed ako ga nakljukam kofeinom
Pitanjce da li je potrebno bebi 3 miseca 20dana skracivat podoje? Moja obicno cica i pava 40min (jedino tako i zakunja preko dana inace ne spava) (nekad cica 20 nekad uru...)! I ako triba kako da to ucinin? Jede svako sat vremena?
Sova5 ja san nekidan probala dvi kave u dva dana pa mi noc se budila svako malo! Probaj pa ces vidit kazu da u malin kolicinama ne bi tribalo in smetat!
Hvala na cestitkama i na savjetu..
Ma to je vise pecenje i zarenje koje se smanji, ali primjetila sam da je najgore dok ona na pocetku ne izvuce bradavicu pa joj valjda ne sjedne odma lijepo usta.
Inace jel ima kakve veze sa skokom sto smo veceras tri sata urlale bez prestanka, nikako ju smiriti, cicati nije htjela.. kasnije se umirila i papala normalno pa odspavala skoro 4 sata i sada opet papa. Nazalost to nije ispalo bas dobro za moje cice, uzasno su natecene, cure same od sebe nenormalno.. bojim se upale.
Mrkvica i Sova-čestitke na bebicama! Samo budite hrabre, ne dajte se, nije lako u početku (svi smo to prošli), ali smo se izborili! Uvijek ćete imati našu podršku, da pričamo o problemima, nebulozama i svakakvim temama! Sve najbolje vašim bebicama!
Tako sam i ja plakala dok smo ga išli prijavljivati, jer je bio dva sata sam i izdojila sam se, ali je hvala Bogu spavao i kada se probudio, dobio je ciku. Meni je to nešto najljepše! Potpuno te razumijem! Samo hrabro!
Hvala igorovabebice.. mi smo danas super, valjda se priviknula na novo okruzenje. Bila mi je patronazna i pokazala kako se izdojiti i izmasirati i uspjela sam sama tako da je sada puno puno lakse. Cicamo lijepo i nadam se da su ovo svi problemcici koje cemo imati.. to je valjda sada dok ne izreguliramo ponudu i potraznju tako. Izdajalicom nisam nista postigla jer imam osjecaj da mi trga bradavice.. rukama ide vise i bolje.
Sortiraj odgovore
Najstariji