Jutrooooo :) samo da utvrdim gradivo - ako beba jede koji put svaka 2 sata, a vecinom svakih sat, sat i pol, nekad i cesce trazi, a ima uredno kakicu i piski, to je sve ok? Ocu rec, nije precesto ni zabrinjavajuce??
Ima 4 tjedna i 1 dan, premasili smo porodjajnu tezinu za cca 200gr, a u duzinu dobili 4 cm....
Moja je od malena jela non stop a sada ima 3 miseca i jede svako sat vrime nekad dva al rijetko! Sve ti je to ok samo neka jedu 😊
Ekipa pitanjce, moja u zadnje vrime non stop oce jest lezeci zavali se cica (je da je u skoku) kunja.... Nece pozu koljevke a prije je samo tako jela! Jel se navikla lezeci ili? Brine me kako cu joj vani davat jest (lezat po klupama 😂😂ahahaha) kad joj dan iz koljevke divlja place buni pa zbljuca a vani nece nego gleda okolo sve je zanima a gladna pa se samo nosa
Pozdrav cure..opet ja s pitanjem..sljedeći tjedan idemo pedijatru na vaganje pa da do tad tu pitam vas za mišljenje..već sam pisala o tome kako beba doji,ali joj dodajem i ad..želja mi je bila skroz preći na dojenje pa sam krenula s postupnim skidanjem..inače sam joj davala u danu 4 puta bočicu po 60 ml..ujutro,popodne,predvečer i skroz kasno navečer..uvijek nakon dojenja..prvo sam ukinula 30ml i isto sam krenula s malo izdajanja (hranila bi je i s tim izdojenim mlijekom) i nekim čajevima da povećam proizvodnju mlijeka a i ona mi je u međuvremenu stalno na sisi visila..onda je ona sama izbacila jutarnju bočicu pa nekako i tu predvečer..izgledala je sito i zadovoljno..bili smo kod pedijatrice u pon i ona je rekla da nastavim s dojenjem i ad-om (istom tom količinom od 120,180 ml kroz dan) jer ne dobiva dovoljno na težini..pa da dođem sljedeći tjedan da vidi kako napreduje na tjednoj razini..e sad nakon tog pregleda mala izbacila potpuno ad..tj sad doji uglavnom svaka 2,3 sata (navečer češće) i poslije dojenja izgleda sito..što prije nikad nije..il zaspe il se igra onda i nisam joj imala potrebe nudit bočicu,neku večer smo joj napravili i nije popila ni 10 ml i pljunula bočicu van..sad mene zanima jel to ok..pošto je nekako sama naglo izbacila? Pa da ne počne gubit na težini..I strah me da se to opet ne promjeni pa joj ponovo dajem bočicu a već evo treći dan je ne pije ..pa da je ne zezam tak stalno.. (strah me i skoka da ne posustanem..jer je ona do sad stalno jela ko da je u skoku..pa da ga ne prepoznam- ušla je u 6. tjedan).. pelene mokre redovito,a kaka otprilike svaka 3 dana..ali tako je i dok sam joj davala ad..pedijatrica rekla da je to normalno i ok..pa reko da joj ne radim loše i da je ovo neka kratka sita faza Koliko god glupo zvuči
što vi mislite?
Sortiraj odgovore
Najstariji