Joj cure, molicu ih to sutra, ali potpuno im je glupa logika neka meni prvo krene mlijeko pa ce mi je tek onda dati na cicu. Ona je na postintenzivnoj pa valjda zato izmisljaju...ali ako mi je smiju dati na cicu ne vidim zasto mi ne bi dali da se nacicavamo islo bi lakse. Joj.
Ne mogu vam opisati koliko me to grize jer imam osjecaj da bi krenulo samo da je stavim na cicu. Mozda grijesim ali eto.
Rodila sam u cetvrtak popodne i danas tek osjetim da su mi grudi punije. Sigurno ima veze i sa tim sto me je porod jako iscrpio.
Radicu na zadaci do sutra a onda cu moliti sestru da pokusavam sa njom.
Inace su sestre dobre samo im je glupa logika.
Ne griješiš, a osim toga jako je dobro da dobije i kolostrum koji imaš sad i možda još koji dan dok mlijeko ne nadođe. Samo ti njih traži da budeš s njom, pa onda na cicku
Hvala vam cure na ovoj podrsci. Idem sutra ujutro u akciju dajte da cicamo. Bas ste me ohrabrile jer sam i sama tako mislila i osjecala ali sam bila nesigurna.
Divne ste!
Cure imam pitanje: moja mala ima poprilične grčeve i to najjače prije spavanja i to traje do oko 1,2,3 po noći i onda zaspi. Prije se nakon toga budila svaka dva, tri sata sama i tražila cicati, ali zadnjih par dana se više ne budi nego odspava do 7 u jutro. Da li je ona pre mala da toliko spava (jednom je 7 sati odspavala) bez cicanja i da li će mi to utjecat na proizvodnju mlijeka? Ili je trebam pustiti da spava dok spava? Nema ni dudicu ni ništa što bi je moglo zavarati nego baš odspava.
Sortiraj odgovore
Najstariji