Pomalo izbacujte sesirice, ja sam s njima dojila cca 4-5 dana i onda sam probala bez njih i beba je prihvatila.
https://lb1f.lilypie.com/gXYTp2.png?VqgGn73u
Pozdrav drage žene, dojim svog dječaka od dva mjeseca i sve je ok s dojenjem, a imam pitanje u vezi curenja mlijeka... Meni često po malo curka, znači skroz gotovo od poroda nosim jastučiće za dojilje, a živciraju me pogotovo po ovim vrućinama kakve su bile ovih dana... Znači, malo se sagnem-osjetim laganu bol i bride bradavice, znam da ide mlijeko, poslije tuširanja isto (dobro, to znam da je od tople vode), pomislim na njega (ako mu nisam blizu), evo ga opet... Da li se to kasnije izregulira ili ću stalno morati nositi te jastučiće...?
Ja većinu vremena gola hodam u gornjem dijelu i ništa mi to nije pomoglo...samo je cijeli stan zakapan! Idem okolo i brišem dok za to vrijeme sve lijepo zakapam nanovo. Do nekih mjesec i pol su mi bradavice bile tako osjetljive da mi je bilo neugodno nositi odjeću. Čini mi se da tome nema baš pomoči, kad stane stane.
ma, kad probam skinuti grudnjak, onda još više krene hehe... I naravno kad sisa jednu, iz druge curi. Po noći skinem grudnjak, ali samo do prvog dojenja, onda opet isto. Evo, dok ovo pišem, osjetim da mi ide mlijeko, haha... Mmama2, gdje ima platnenih za kupiti?
Ja sam ih kupila u mulleru ali su mi dosta vidljivi preko majce. Imaš i vunenih tamo, a vidjela sam da se platneni mogu i naručiti preko neta.
Ima na webshopu roda, eko-butik, minigreeny, a i puno teta šivalica ih rade. Ja imam kreativni kutak.
Sortiraj odgovore
Najstariji