ma sve ok hvala ti na pomoći!
sns koristimo mjesec dana. u početku je uz sns dobivao i bočicu 2-3 puta na dan, a sad ju dobije jednom u nekoliko dana. na sisi iz cjevčice jede ad, a jednom na dan i moje izdojeno mlijeko. po noći jede oko 23 sata prije spavanja i onda u 5 i u 7-8 ujutro. problem mi je što jede i po sat i pol, jako sporo. ad-a jede sve manje, a meni se mlijeko dosta povećalo, ali opet neće samo sisu jest
Curke imam glupo pitanje ali sto da radim sve i kojim tempom da mi krene mlijeko?
Mala nije sa mnom jer sumnjaju na infekciju zbog viseg crp pa ne mogu pokusavati sa njom.
Da svako koliko masiram cice rucno? Nasla sam neke upute na netu valjda cu to ok raditi?
Hoce to krenuti ako radim stojecki u kupatilu jer mi je fakat neprijatno stiskati po cicama u sobi. Bilo bi mi ok da je dojim ali ovo mi je neugodnjak osobito jer jadna ni ne znam kako.
Jako bih htjela da mi krene jer bi mi dozvolili da je dojim a meni bas djeluje da ona zeli ciku. I kazu da super papa.
Ili da samo svako malo pristekam izdajalicu i sa njom radim pa ce krenuti?
Kachi najbolje da tražiš da mala bude kod tebe koliko može i da pokušaš dojiti ko što je renata rekla! Nema veze što još nema mlijeka, vjerojatno ti je krenuo kolostrum i ona će to popapati. Meni je krenulo mlijeko već dan nakon što sam prištekala svoju. Sretno!
Sortiraj odgovore
Najstariji