Problemi s dojenjem

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    renata6
    10. Kolovoz 2015. 12:33

Crnka

Nixie
    10. Kolovoz 2015. 14:56

Bravo cure! Baš mi je drago kad pročitam ovakve pozitivne priče! 

MalaMia
    10. Kolovoz 2015. 17:42

Cure trebam vaše savjete moja curka ima 4 mj i 14 dana od prvog dana dojimo bez većih problema po dolasku iz bolnice imale smo 3 noćna podoja koja su brzo prešla u 2 (oko 2 i oko 5) čak smo jedan period bile samo na 1. U zadnje vrijeme broj noćnih podoja se povećao čak se ponekad budimo svakih 1-1,5 i to me sad malo brine. Inace rođena je s 3510 kući smo puštene s 3360 a sad na kontroli s 4 mj je imala 7020 sada su me pocela brinuti ta noćna buđenja. Inace je jako aktivna i vesela beba.

MalaMia
    10. Kolovoz 2015. 21:11

Preko dana sisa svakih 2,5-3 sata kako kada nekad čak i duže, spava u svom krevetiću ali sam je nekoliko puta i stavljala pored sebe kad se budila ali bilo je isto

Lollypop
    12. Kolovoz 2015. 13:10

Ja cu poludit sa ovim malim. Na korak sam do kupnje varalice. Imam mlika, vuce ko lud, ali ove utjehe...cica cica i onda nemoze vise, pa bljucne, pa se opet instalira...stalno bi je ima u ustima, a kad je maknem onda prste cucla.  Poceo mi je i nespavat, osim ako je cica u ustima.

https://lb1f.lilypie.com/gXYTp2.png?VqgGn73u

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.