Problemi s dojenjem

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    nenana
    12. Kolovoz 2015. 15:20

Lollypop jesi probala svoj prst mu dati za utjehu?..to su na rodinoj školi dojenja nam spomenuli..bolje od dude..znači ako je cica samo za utjehu i za uspavati se i znaš da nije gladan dati mu svoj kažiprst, nokat prema dolje, neka malo siše i za 2-3min kad se uspava ga izvaditi..nemaš šta izgubii da probaš :)) evo ja se baš informiram o tom dojenju i nadam se da ćemo mi to nekako :) sam smo još u fazi iščekivanja termina..sretno!

Lollypop
    12. Kolovoz 2015. 20:46

Mislim da ipak je skok u razvoju sudeci po rodi! http://www.roda.hr/article/readlink/260

https://lb1f.lilypie.com/gXYTp2.png?VqgGn73u

medsr
    13. Kolovoz 2015. 08:48

Bok,cure..mi nemamo problem s dojenjem..vise mi je problem sto je navrsio 13 mjeseci i jos uvijek trazi cicu sto put dnevno..vuce majcu,place do besvjesti ako mu nedam..kad me nema,uopce nema veze(s tim da ga jos nikad nisam ostavila duze od 2-3 sata),al kad sam doma kaos..jede,gladan nije,al cicu oce..iduci ponedjeljak krecem na posao i sve se bojim dal se nece sjetit cice i plakat ko lud..probam mu odvratit pozornost nekom igrackom i slicno al ne pomaze..

iva.lu
    13. Kolovoz 2015. 11:02

Ja isto imam slican problem...dojimo na sesiric... uhodavamo se....beba je stara 10dana....sve super spava po 2 do 3 sata....i onda ga ulovi da bi svakih pol sata i zaspi pa opet ispocetka i osjetim da su cice fakat skroz prazne...i onda mi raskrvari bradavice koliko se ljuti jer ocigledno nema sto....dam nu dudu ali ni to ga nekad ne smiri i onda mu moram dati ad jer mu ne mogu dati da cici svaki put mi tako raskrvari bradavice...luftam bradavice cijeli dan mazem purelanom...i malo se oporave i mislim sve bude ok i onda on dode u tu fazu da se opet ljuti na cici i bori se s njom....bez sesirica ne mogu jer su mi bradavice male i nemoze uopce zahvatit
    imate kakav savjet

...molim Te za malo sreće....

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.