Problemi s dojenjem

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Mary36
    28. Lipanj 2015. 11:03

Ne korostim šeširiće i ona lijepo uhvati bradavicu, svaki puta čekam dok jako ne zine pa priljubim iako bi ona svakako uhvatila da joj dam. Imam danas skroz laganu temp, ali ne osječam iscrpljenost u tijelu kao jučer. Evo nastavljamo s oblozima i cickanjem  Puno ti hvala na savjetima!Nadam se da čemo se skroz oporaviti uskoro. Daj mi reci još u vezi te masaže kako da je radim. Patronažna mi je rekla da gnječim svom snagom mjesto, al vidim da se tu opisuju više kružni pokreti.

renata6
    28. Lipanj 2015. 12:34

Super što nema šeširića, to što doji kožu na kožu je odlično ovako bi još imala dodatnih teškoća, dobro je, tako čekaj da dobro zine i onda prihvati jer dobar položaj zlata vrijedi jer onda se i svi kanalići učinkovito prazne. Vjerujem da ide na bolje čim se temperatura smanjuje, masiraj da kružnim pokretima nikako ne stiskati mogla bi oštetiti samo tkivo unutra i napraviti još goru stvar. Znači kružni pokreti cijele dojke sa cijelim dlanom više neka bude kao ugoda nego kao da nešto tiskaš, najbolje ti je kad se opustiš odnosno kad si solo, izmasiraš i daš odmah bebu na podoj, isto možeš i dok beba spava ako osjetiš pritisak, masiraj, neka mlijeko curi nema veze stavi tetru ili štogod i kad se probudi odmah na cicu. Bitno je samo da se prazne znači da doji kad želi da ti ne stvaraš neki razmak i da ne stoje dugo da beba nije jela, i ovo ti se sigurno neće ponoviti.

Mary36
    28. Lipanj 2015. 12:38

Hvala renata 

Lollypop
    28. Lipanj 2015. 23:11

Renata da ne bis slucajno posla ne neki godisnji ili nesto dok ja ne rodim 

https://lb1f.lilypie.com/gXYTp2.png?VqgGn73u

Nalah
    29. Lipanj 2015. 12:48

Što se tiče masaže,meni je najviše pomogla tehnika sa 1.slike i to pod vrućim tušem,kad nisam mogla sama,masirala me mama,veći je pritisak kad te netko drugi masira,pa je tim i bolje

http://i3.photobucket.com/albums/y97/tea1/Blogovi/Masazadojke.jpg

Buco tvoj
    30. Lipanj 2015. 22:14

Curke može pomoć. Danas mi je 7 dan od poroda. Beba lijepo cica i stvarno smo se super uskladili. Jedino jučer je neka familija navalili i ona je bila jako nervozna i cicala je full dugo i to jednu pa drugu dojku, nakon toga ja sam dobila temperaturu 37-37.5. I tijekom noći prsa su mi se toliko napunila s mlijekom da je sve curilo, nisam mogla zaustaviti. Na jednoj sam ju hranila iz druge je teklo ko ludo. Temperatura se preko dana smirila, ali danas navečer opet 37,3. Dali je moguće da to ima veze s mlijekom? Nebi htjela ići na pregled da me čackaju bezveze,a ništa me ne boli osim što me zateze rana od šivanja. Ali normalne je boje. Krvarenje uredno. I nikakvih bolova u trbuhu nemam. Beba papa svakih 2,5 sati preko dana i 3 sata tijekom noći. Molim vas pomaganje da ne moram opet na cackanje. Hvala

cloudy
    01. Srpanj 2015. 08:59

baš sam ja htjela napisati da je moguće da je skok, a i ak je dugo cicala moguće da si je nacicala mlijeka pa si zato prepunjena... ali kao što mmama kaže... zvrcni patronažnu

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.