Evo da vam javim uspili smo izbacit bocu! Malena dobro napreduje, vesela je i zadovoljna! Caj koji je Cloudi preporucila se pio u abnormalnim kolicinama, cak sam se i udebljala, al mi sr kolicina mljeka dosta povecala. Znam da se samo dojenjem moze povecat kolicina al ovako sam imala psiholosku potporu. Sad nam sljedi skok s 3 miseca. Nadam se samo da nebude onako nezgodan ko onaj sa 6 tjedana!
Je li se kojoj od vas dogodilo da joj dijete "nije imalo vremena jesti"? Moj K ima 4,5 mjeseca i sad ga sve zanima, a i jaako je nervozan jer mu izbijaju zubi. Dojenje je muka, plač i bijes..uzas..Ono vidim da je gladan, a on povuče par puta i počne vristati, bacati se ili jednostavno razgledava oko sebe ili mi "priča". Pokušala sam sve i da smo sami u sobi, i ugasit sve oko nas čak sam mu i pelenu prebacila preko glave (što ga je jako zabavljalo). Molim Vas pomoć jer ne mogu ovako..Jede svakih 20-30 min jer se ne najede dovoljno. Po noći spava, al mislim da ga jednostavno umor svlada jer po danu sve skupa odspava 2 sata. A toliko ura da mislim da ce i susjedi zvati socijalnu.
Ništa neobično, pogotovo za tu dob. Istražuje sve oko sebe, i istraživat će još i više. Moj to radi još uvijek, mislim da bi rado cickao u hodu-dok se igra, priča... Doduše, moj se sad već naučio na brzinu papati (uskoro će 8 mjeseci), ako je baš gladan nema razgledanja okolo, samo mlati rukama i nogama hihihihi... A ako se mazi i dalje gleda na sve strane, primi ciku, pa ju pusti i tako u krug... Čari dojenja
Krešimir 19.08.2014. <3
Super je to dojenje😍namucis se na pocetku a poslije mama I beba uzivaju u plodovima zajednickog rada💐💖prekrasno🌸🍭🍥
Sortiraj odgovore
Najstariji