kombiniram, samo sam joj dodavala ad radi gubitka tj ne dobivanja na težini, al sad protetira skroz a nebi skroz prekinula dojenje
koliko je stara beba.. možeš ju dojiti da ti skoro pa sjediš a ona trbuhom na tebi.. ako možeš tako zbog remenčića
url=https://lilypie.com]
trenutačno dobiva jer neće da doji, za 10 dana će imat 3 mjeseca, pa uglavnom jesam, samo odem nekad sat dva al tu mm dođe pa je s njom
ortopedica nam je rekla ni slučajnoo, a još joj oni u bolnici stalno to skidaju stavljaju dok nije gl. doktora zvao pedijatar i objasnio mu da se ne skidaju tako često...
rekla sam im al me nisu slušali dok ih nije zvao pedijatar i sad je okej..
pitala sam i za podoje ali su rekli da nebi uopće smila , neznam...
znam da je skok i iskreno mislim da sam jedina mama koja ga jedva čeka, baš zato da si navuće mlijeka
a dotad ću se malo pomalo izdajat kolko mogu
hvala ti
Doslovno nemam kada pisati pa sam evo sad uhvatila minuticu za sebe dok svi spavaju!Ovako,malac od 3640g,danas 11-ti dan,prihvatio cicu cim su ga stavili na mene,nekad imam osjecaj da mi vuce iz pete ali me je i izgrizao od sve te halapljivosti,mog neimanja mlijeka odmah itd...
Ja sam dalje nastavljala dojiti,kuci mazala,tople obloge stavljala,stiskala zube,suze idu al izdrzavam kolko tolko,prvo vaganje sa patronaznom super,dostigao svoju porodjajnu tezinu al je vjesio na cici po dva sata,pol sata otprilike je jeo,ostalo bzvz navlacii cicu,spustim ga dere se i tako u krug svaki dan!Bila sam premorena,patronazna predlozila sisanje max.pola sata,onda ga zavarati dudom , kako god da ima razmak izmedju podoja oko 2-3 sata.Pokusala sam tako,jedva dva dana,sve se svodilo na kraju na plakanje i nanasanje po kuci.Pelene sam mokre uredno brojala,ok su ali stolica nije...tamno zelena boja stalno i to nije ni stolica,nesto ga malo protjera kad krene dojiti,flekica na peleni ostane...to me pocelo brinuti,pa sam mu opet pocela davati na zahtjev od prekjucer,to su nocu na kraju podoji po tri sata u prekidima!Danas vaganje,pao je na tezini,malo,ali je pao a trebao je dobivati!Zadnje dvije veceri bi mi iscicao obje cice i opet se derao,i meni na ocigled su manje cice i ispuhane sto sam ja smatrala da je normalno,nemogu stalno biti prepune...ali ocittoo sam negdje pogrijesila jer vaga i stolice kazu da je gladan,nisam vjerivala,patronazna mi predlozila sesirice da mi se bradavice oporave malo jer su uzasne,doslovno sam se tresla od bolova dok bi cicao jer on nezna polako a ragade su tu!probali sesirice,super cicaa na njih,meni puuuno lakse,predlozila mi i bebimil da samo probam mu dati,da vidimo dali je zaista gladan ili se samo mazi!Nisam ju htjela slusati,vidim da imam mlijeka,nemoguce da mu fali kad toliko sisa,nazovem drugu patronaznu,objasnim sve,ona kaze isto!Kupio muz bebimil veceras,prvo sam mu dala sisati ovu koju je zadnju sisao po njihovom prijedlogu da isisa to masnije zadnje mlijeko pa mu dala drugu,sisao pola sata i napravila sam 60 ml,popio je u hipu 50!
Sjela sam i plakala,dijete mi danima gladno,neznam gdje grijesim..jedem,nemogu se sad bas toviti,jedem uredno kao i u trudnoci,pijem tekucine,mlijeka,sokove,najvise vodu,po podoju sam jako zedna pa pijem i dok dojim,gledam da se odmaram kolko mogu,jesam pod stresom,imam i curicu stariju ali nisam toliko da bi ostala bez mlijeka...neznam,neznam...
Molim savjet i misljenje,u cemu sam pogrijesila i dali ce se to kako ispraviti da mu ne dajem bebimil dalje,da bude samo na mom mlijeku!
I da,popio je dakle 50 ml hrane,vise nije htjeo,,cak je bljucnio malo i idalje se nije htjeo smiriti i zaspati dok ga nisam stavila na sisu gdje je jeo jos 5 min.i zaspao!
Kupila san sad i caj za dojilje,al dali je moguce da mi je slabo mlijeko za njega?
Cure trebam savjet moja mala cura rođena je prije 8 dana 3510 g počela sisati odmah nakon poroda u bolnici izgubili 160 g ali sad smo već na 3590 :)
Dojimo na zahtjev odprilike svaka 2-3 sata a nekad bude i 3,5 h ona cicka ponekad 5 min nekad 10 min a neka i duže. Patronažna mi je rekla da se nakon podoja izdajam e sad ja to ne radim nakon svakog podija nego kad stvarno vidim da mi je dojka jako puna sto je cca 1 u dva dana. E sad ne znam da li je to ok jer sam primjerice sada izdvojila punu bočicu mlijeka ( 100 ml ) s time da toga ima još
Sortiraj odgovore
Najstariji