Problemi s dojenjem

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Loreen
    04. Travanj 2015. 19:30

Evo i mene u ovoj temi :)

Ja sam prosla pakao u rodilistu jer kako su mi se cicke prepunile mlijekom a malog nisam znala namjestit kako treba na cicu mi se uvukle bradavice i nisam mogla ni izdajat svo mlijeko i zacepili mi se neki kanalici i doktorica mi morala odcepljivat i izvlacit bradavicu sa nekom špricom plasticnom okinutom na dnu da odgovara bradavici... Ako tad nisam umrla od bolova... 

Sad je sve manje vise ok , cini mi se.... Osim sto visi na cici dan i noc i luda sam od toga ... Ne znam sto vuce kad su mi cice prazne jadne i osusene nakon sto dva sata lezi po njima...

• Loreen
    05. Travanj 2015. 16:57

Skuzila sam haha Danas sam isla izdojit nakon podoja obje i ostalo mi je u izdajali 40 ml dakle po 20 iz svake toliko mu je ostalo jer je zaspao....

Ana76
    05. Travanj 2015. 23:32

I kod nas izgleda sve ok sada,bocice smo se rijesili,cicamo otprilike svaka tri sata,kako kada,na zahtjev!Zasada mi cica cca pol sata pa zaspe,pa se probudi za sat ak mu nije bilo dosta,papa jos malo i onda odrmi tri sata spavanja u komadu!Tako dan i noc.Nista ne forsiram,jedino malo imamo problema sa sesiricima..prihvaca ih odmah kad je jako gladan al vec drugi podoj.protestira!I da,cice su mi onak kao poluprazne stim da cim ce se on buditi u njih automatski navire mlijeko sto je zasad jos bolno,neznam zasto!Bradavice su malo bolje ali me okolo sve boli,imam crvene bolne flekice cak na par mjesta!

Nixie
    06. Travanj 2015. 13:56

Evo samo da na brzinu podijelim svoje iskustvo s dojenjem. Možda nekome bude od koristi. Moj mališan je sad 4 tjedna star i dojim sve obroke. Imala sam problema u rodilištu jer je puno pao na težini, stalno sam ga držala na siki, ali nije ni to pomoglo i u konačnici su me nagovorili na jedan obrok adaptiranog mlijeka. Dan nakon toga je krenulo mlijeko samo tako, čak toliko da sam bila korak od gadnih problema koje ne bih ni prepoznala. Sva sreća odmah dan nakon što smo došli kući mi je bila patronažna i rekla da su mi prsa katastrofa tvrda i nabrekla i dala mi upute što da radim. Tako sam nekoliko dana prije svakog podoja tuširala prsa vrelom vodom i malo se izdajala kako bi bradavica bila mekša da ju on može uhvatiti i muž mi je masirao kvrge svaki dan jednom ili dva puta što je boljelo ajme. Nakon par dana se proizvodnja stabilizirala i sve je bilo super. Jeo je svaka 3-4 sata. I onda su s 22 dana počeli opet problemi. Stalno je bio nervozan, plakao je na siki i poslije, jeo svakih 2 sata, sat i pol, nekad i sat i tako 3 dana. Mislila sam da ću umrijeti od muke. Sva sreća pa sam čitala o skokovima u razvoju pa sam to pripisala tome i odlučila biti strpljiva koji dan i ne davati mu adaptirano. Sad je opet sve ok, papa svaka tri sata. Eto malo sam odužila 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.