drage moje imam pitanje, kad bi beba trebala u jednom podoju posisat obje dojke, mislim koliko treba biti stara? Moja ima gotovo 4 mj i sisa svakih dva, tri, četri sata.. na zahtjev, i svaki podoj posisa jednu dojku jako rijetko hoće drugu (to ako je baš dugo spavala),
sad mi sestrična tvrdi kako je to krivo i kako je njen sin s dva mjeseca sisao iz obje za vrijeme jednog podoja, i tvrdi da bi je trebala premještait na drugu dojku u sred podoja.. ali mene je strah ako budem to radila da ce piti samo ono prvo vodenasto mlijeko a i ovako je dosta izbirljiva i malo teška za jest, samo bi se igrala..
drage moje imam pitanje, kad bi beba trebala u jednom podoju posisat obje dojke, mislim koliko treba biti stara? Moja ima gotovo 4 mj i sisa svakih dva, tri, četri sata.. na zahtjev, i svaki podoj posisa jednu dojku jako rijetko hoće drugu (to ako je baš dugo spavala),
sad mi sestrična tvrdi kako je to krivo i kako je njen sin s dva mjeseca sisao iz obje za vrijeme jednog podoja, i tvrdi da bi je trebala premještait na drugu dojku u sred podoja.. ali mene je strah ako budem to radila da ce piti samo ono prvo vodenasto mlijeko a i ovako je dosta izbirljiva i malo teška za jest, samo bi se igrala..
Tena sve pet, beba će ti sama dati do znanja kad ćeš joj trebati dati jednu i drugu, postoji mogućnost da ste bile marljive u skokovima i bebica je navukla dovoljno za svoje potrebe, bez brige daju oni itekako do znanja kad im nije dosta. Varira od bebe do bebe, ali dok ti dobro napreduje s kilažom razloga za brigu nemaš. Kod sestrične nije bila dobro izregulirana ponuda i potražnja odnosno beba nije dovoljno navukla i zato je tražila i jednu i drugu. Inače kako rastu tako će i više jesti i dat će ti do znanja kad će joj i više trebati!
moje iskustvo za sad nikada nisam obje davala, ako mi je mali npr nervozan pa pojede i zaspi, ali se zmrda i ne može se smiriti nikako nego na cicki dam drugu ali ne pojede do kraja ju nikada. P nikada nije tražio iz obje, evo samo iskustvo ;)

url=https://lilypie.com]
hvala puno, tako sam i mislila... mislim da je ona u krivu jer nije da joj maleni traži drugu nego ona mene uvjerava kako kada sisa i nakon nekog vremena pusti odmah daje drugu...
ja prvo provjerim jer mi zna pustit kad joj jako teče, kad je nervozna, kad se zaigra, kad hoće nesto pričat ma za svašta, i svaki puta vidim da stvarno dosta ima pa mi nema smisla davat joj drugu... sad mi je tako drago da je nisam poslušala..
a inače kad je bila u skoku bila je stvarno strpljiva i nije plakala tada sam je premjestala s jedne na drugu svakih toliko jer sam samo čekala da malo mlijeka nadođe i ona ga odmah popije tako da stvarno i jesmo to super odradile i dosta si je navukla... eh zlata vrijedite cure moje
Pozdrav☺️
Maleni mi ima tri I pol mj..preko dana papa svako 2 sata I vise manja ima neki ritam...medjutim zadnjih par dana preko noci hoce ciku non stop!!!nemogu ga prevariti in sa dudicom...samo cika I gotovo!nemam pojma sto se desava ali polako bolujem od kronikus neispavanost😔nisam spavala vec 4-5 dana u komadu niti sat-dva😔jel ima netko slicnu situaciju??sta nam se dogadja?
Pozdrav☺️
Maleni mi ima tri I pol mj..preko dana papa svako 2 sata I vise manja ima neki ritam…medjutim zadnjih par dana preko noci hoce ciku non stop!!!nemogu ga prevariti in sa dudicom…samo cika I gotovo!nemam pojma sto se desava ali polako bolujem od kronikus neispavanost😔nisam spavala vec 4-5 dana u komadu niti sat-dva😔jel ima netko slicnu situaciju??sta nam se dogadja?
kako spava po danu, uspavljuje se cikom ili zaspi sam

url=https://lilypie.com]
Pozdrav☺️
Maleni mi ima tri I pol mj..preko dana papa svako 2 sata I vise manja ima neki ritam…medjutim zadnjih par dana preko noci hoce ciku non stop!!!nemogu ga prevariti in sa dudicom…samo cika I gotovo!nemam pojma sto se desava ali polako bolujem od kronikus neispavanost😔nisam spavala vec 4-5 dana u komadu niti sat-dva😔jel ima netko slicnu situaciju??sta nam se dogadja?
Nakon skoka od tri mjeseca počnu naglo rasti i time biti svjesniji oko sebe, kako počinje biti i više zvukova i više boja i više radnji tako to njihov mali mozak teško progugla, preko dana je ok, ali preko noći ti to izbija van, treba neko vrijeme da ti se oni tako naviknu, uglavnom prevelika stimulacija i to ti njihov mozak obrađuje noću, samo faza, niš ne brini krenut će to na bolje čim se navikne, malo strpljenja...
Nekad sa cikom zaspi a nekad sam u sjedalici zagrli dekicu I dudicu u usta I spava...
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji