Problemi s dojenjem

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Nixie
    07. Travanj 2015. 11:36

Hvala 

tena123
    09. Travanj 2015. 20:10

drage moje imam pitanje, kad bi beba trebala u jednom podoju posisat obje dojke, mislim koliko treba biti stara?  Moja ima gotovo 4 mj i sisa svakih dva, tri, četri sata.. na zahtjev, i svaki podoj posisa jednu dojku jako rijetko hoće drugu (to ako je baš dugo spavala), 
    sad mi sestrična tvrdi kako je to krivo i kako je njen sin s dva mjeseca sisao iz obje za vrijeme jednog podoja, i tvrdi da bi je trebala premještait na drugu dojku u sred podoja.. ali mene je strah ako budem to radila da ce piti samo ono prvo vodenasto mlijeko a i ovako je dosta izbirljiva i malo teška za jest, samo bi se igrala..

tena123
    10. Travanj 2015. 01:20

hvala puno, tako sam i mislila... mislim da je ona u krivu jer nije da joj maleni traži drugu nego ona mene uvjerava kako kada sisa i nakon nekog vremena pusti odmah daje drugu...
    ja prvo provjerim jer mi zna pustit kad joj jako teče, kad je nervozna, kad se zaigra, kad hoće nesto pričat ma za svašta, i svaki puta vidim da stvarno dosta ima pa mi nema smisla davat joj drugu... sad mi je tako drago da je nisam poslušala..

a inače kad je bila u skoku bila je stvarno strpljiva i nije plakala tada sam je premjestala s jedne na drugu svakih toliko jer sam samo čekala da malo mlijeka nadođe i ona ga odmah popije tako da stvarno i jesmo to super odradile i dosta si je navukla... eh zlata vrijedite cure moje

Belle2
    12. Travanj 2015. 07:35

Pozdrav☺️
    Maleni mi ima tri I pol mj..preko dana papa svako 2 sata I vise manja ima neki ritam...medjutim zadnjih par dana preko noci hoce ciku non stop!!!nemogu ga prevariti in sa dudicom...samo cika I gotovo!nemam pojma sto se desava ali polako bolujem od kronikus neispavanost😔nisam spavala vec 4-5 dana u komadu niti sat-dva😔jel ima netko slicnu situaciju??sta nam se dogadja?

Belle2
    12. Travanj 2015. 10:33

Nekad sa cikom zaspi a nekad sam u sjedalici zagrli dekicu I dudicu u usta I spava...

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.