Problemi s dojenjem

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    mum_to_be
    04. Svibanj 2015. 10:48

Renata i Nixie, hvala na savjetima! 
    Cika mi je jos uvijek crvena i bolna, a imam i temperaturu jos. Ovo moji me upilase da odem kod doktora pa sad ne znam je li pptrebno?

• miky28
    04. Svibanj 2015. 23:44

Meni je ovo jako poznato. Otisla sam kod doktora, dobila antibiotik. Za temperaturu sam pila Lekadol. Topli oblozi, tusiranje sve to pomaze, al mislim da je jos najbolje stavit list kupusa na dojku. Mene je rašćika spasila. Dojka bi nakon 20 min bila mekša, a list skoro pa skuhan.!

Leda2
    05. Svibanj 2015. 08:16

Curke hvala vam na savjetima! Danas smo vukli od   6 do 8 skoro! Moja Tena je velika i gladna beba! Malo me bradavice bole i crvene su! Mlijeko pravo jos nemam kažu treći dan, pa onda ćemo vidjeti kako ćemo sutra sisati!

=http://lilypie.com]

Leda2
    10. Svibanj 2015. 10:28

Cure imam pitanje, beba mi je stalno na sikama! Od pola 8 stalno sisa a spava po 20 ak minuta! Ne stignem se ni izdojiti! Noćas sam joj dala svoje mlijeko na spricu spavala je tri sata u komadu! Jesu vaše bebe tako? Kad ce prestati, ne stignem ni jesti a izdvajam se dok ona sisa!

=http://lilypie.com]

Neni5
    10. Svibanj 2015. 12:25

Začarani krug
    Jučer sam se probudila sa boli, ali boli me samo pola 
    e onda sam je tuširala u skoro vrućoj vodi masirala... popodne sam dobila temp 37.5
    popila sam lekadol i nastqvila masirat i tuširat i davala sam joj tu siku, ali opet ne posisa do kraja, a kad ja idem ručno izdojit ne izlazi ništa, sad ne osjetim kvržice ali isto boli.
    Sad jel boli od pritiskanja ili je još upala tu 😕
    noćas se lipo budila i lipo sisala a jutros slabo jede 😯 spava...
    samo da ne bude gore

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.