Cinnamon drago mi je da ide na bolje! Sretno dalje!
http://proudmomy.blog.hr/
10.03.2013. Maksim 💙
04.06.2018. Aleksandar 💙
Evo da i ja podjelim ovdje svoju pricu prekrasnog pocetka i zalosnog kraja. Rodila sam carskim, bio je dogovoren zbog zadka, i unatoc pricama da je poslije carskog tesko dojiti, da nema mlijeka, ja sam cvrsto odlucila dojiti barem 12 mj. I tako smo se ja i moja bebacica srele par sati nakon operacije, a ona je zgrabila ciku kao da ju je zadnjih 9 mj imala u ustima, mlijeko je odmah krenulo i sve je bilo savrseno. I tako mjesec dana. Malo nakon tih mjesec dana, moja mala jos nije uhvatila ritam,po cijele dane je sisala, i to nikad dovoljno da se najede, ali svakih pol sata je bila na ciki. Pregled s 2 mj- nije dobila dovoljno na tezini. Ja sam i dalje bila sigurna da zelim nastaviti s dojenjem i iducih 10 dana maksimalno forsirala dojenje. Izdajanje mi ne ide, niti rucno , niti s izdajalicom, rekord mi je 60 ml u 2 sata izdajanja,tako da to nije bila opcija. Danas moja cura ima 2 i poj mjeseca i nas dvije se upravo nalazimo u bolnici jer se stanje nije popravilo niti nakon tih 10 dana forsiranja. Pocela je dobivati dohranu uz sisanje. Bocicu barem pocucla do kraja sto joj naprave. Pocela je dosta dobivati na tezini i zbog tog sam presretna,ali mi s druge strane pucaju cike od sile mlijeka u njima i srce jer moja malena vise moje mlijeko ne zeli.
Kolko je to premalo dobivanje na težini? Baš mi je žao...
Izdoji kolko možeš, da ne dobiš upalu ;)
Drage cure! Bude mi bas drago kada citam da ima jos mama koje ustraju u dojenju i ne podlijeu utjecajima i komentarima okoline. Na zalost ja sam s prvom curom slusala sve osim sebe i nje i nije dobro zavrsilo. Ali s drugom ne sljivim nikog i za sad je dojenje super. Jedino imamo malo problema s dohranom. Ima skoro 10mj a nemamo ni dva postena obroka krute hrane dnevno. Jutarnji vocni imam svaki dan i to nije problem. Ali rucak skoro pa ni jedan dan. Nece ni meso ni povrce, ni samo, ni u kombinaciji, ni sa zitaricama... Jedino palentu s vrhnjem ili jogurtom, ili pastu s vrhnjem. Probala sam i veceru uvest, zitno mlijecnu kasicu, i one koje se rade s vodom i one koje se rade s mlijekom ali bezuspjesno. Tako da smo uglavnom cijeli dan na cici. :-) Cesto i poslije voca cica. :-) Eto, tako je kod nas.
Enchy86, cinnamon i bjap zao mi je zbog vasih problema i nadam se da stvari idu na bolje!!
Sortiraj odgovore
Najstariji