Bjap, probaj se ručno izdojit ako misliš da će ti izdajalica uništit bradavice - meni je jedino tako i išlo najbolje i probaj mu sama dati kako ti je mmama savjetovala. Što se tiče flašice, ja imam obrnut slučaj od onoga da dijete koje proba flašicu ne želi dojiti više - moj je skoro mjesec i pol bio samo na flašici sa kombinacijom izdojenog i AD, a onda je to dojenje nekako profunkcioniralo i od onda ne želi više ni bočicu ni dudu ni pogledat, ako mu probam stavit u usta ljuti se i pljuje tak da sve aktivnosti planiram u pauzama od dojenja ili ide sa mnom.
Mislim da hoce bocicu, htio ju je kad smo dosli iz bolnice dok jos nisam imala mlijeka, no to mi se sad cini tako davno. Vidjet cu jos, il cu ga povest ili se izdojit.Moja gospodična je svugdje išla sa mnom, od dućana, pošte, šetnje…pa i kod ginića. Ja sam fino pokucala na vrata, rekla čujte ja imam cicoovisnika koji ne želi biti bez hrane, ak nećete da vam se tu dere iz petnih žila ak se slažete ja bih bila prva na redu? DA, DA samo vi odite gospođo, pa ipak je dijete naj bitnije!
E ovo mi je najbolja moguća ideja :) Nekad je i plus imat cicoovisnika :D
Hvala Vam na ovom postu,i ja sam od onih mama koje nisu uspjele dojiti,i dugo sam sam imala griznju savjesti!!dok nisam shvatila da dijete treba zdravu mamu a ne nesretnu.
Kao prvo smatram da određena osoba ima grižnju savjesti ako ne radi nešto dobro, ako nešto ne valja treba se tražiti pomoć, drugo kad je čovjek nesretan ne znači da je bolestan.
Bebe ti obično jako lijepo zaspe u kolicima u šopingu jer to nije tipična buka nego žamor, čak je i moja mala cvilja bila uvijek dobra u kolicima u šopingu, a inače se nije dala vozit nigdje. I ima puno svjetla, pa im je to zanimljivo. A s izdajalicom uvijek uspiješ manje izdijit nego kaj beba pocica jer se potakne refleks otpuštanja kad malac cica, a na izdajalicu ne
To mi je rekla i sestra u bolnici da beba izvuce 3 puta vise mlijeka nego izdajalica. Sto je najzanimljivije vise je mlijeka curilo iz neomiljene lijeve koja je skoro duplo manja od desne. Napokon sam vidjela kako mlijeko sprica. Kad rucno hocu izdojit jedva koja kap izadje. No, bitno da imam dosta .
Za shopping cu vidjet. Uglavnom sam ja za, no mm nije. Hvala ti puno!
Sortiraj odgovore
Najstariji