Problemi s dojenjem

Izvan raspona! Odustani

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • paris

Broj poruka: 398

Prijavi adminu

Bjap, probaj se ručno izdojit ako misliš da će ti izdajalica uništit bradavice - meni je jedino tako i išlo najbolje i probaj mu sama dati kako ti je mmama savjetovala. Što se tiče flašice, ja imam obrnut slučaj od onoga da dijete koje proba flašicu ne želi dojiti više - moj je skoro mjesec i pol bio samo na flašici sa kombinacijom izdojenog i AD, a onda je to dojenje nekako profunkcioniralo i od onda ne želi više ni bočicu ni dudu ni pogledat, ako mu probam stavit u usta ljuti se i pljuje tak da sve aktivnosti planiram u pauzama od dojenja ili ide sa mnom.

missha

Broj poruka: 689

Prijavi adminu

renata

bjap

Mislim da hoce bocicu, htio ju je kad smo dosli iz bolnice dok jos nisam imala mlijeka, no to mi se sad cini tako davno. Vidjet cu jos, il cu ga povest ili se izdojit.
    Moja gospodična je svugdje išla sa mnom, od dućana, pošte, šetnje…pa i kod ginića. Ja sam fino pokucala na vrata, rekla čujte ja imam cicoovisnika koji ne želi biti bez hrane, ak nećete da vam se tu dere iz petnih žila ak se slažete ja bih bila prva na redu? DA, DA samo vi odite gospođo, pa ipak je dijete naj bitnije!

E ovo mi je najbolja moguća ideja :) Nekad je i plus imat cicoovisnika :D

renata6

Broj poruka: 2713

Prijavi adminu

A, šta ćeš, moraš se snać, pa ne budem valjda čekala tamo pet sati da me pregleda! A i druge žene u čekaoni su se složile. Dobro da je curka već bila nahranjena, jer da su vidjele moje izljeve mlijeka, i nju kako to hlapljivo guta mislim da bi odmah pale u trans!!

missha

Prijavi adminu

Ti si ko ja :D :D :D :D

• nataly82

Broj poruka: 3

Prijavi adminu

Hvala Vam na ovom postu,i ja sam od onih mama koje nisu uspjele dojiti,i dugo sam sam imala griznju savjesti!!dok nisam shvatila da dijete treba zdravu mamu a ne nesretnu.

renata6

Broj poruka: 2713

Prijavi adminu

nataly82

Hvala Vam na ovom postu,i ja sam od onih mama koje nisu uspjele dojiti,i dugo sam sam imala griznju savjesti!!dok nisam shvatila da dijete treba zdravu mamu a ne nesretnu.

Kao prvo smatram da određena osoba ima grižnju savjesti ako ne radi nešto dobro, ako nešto ne valja treba se tražiti pomoć, drugo kad je čovjek nesretan ne znači da je bolestan.

Ina16

Broj poruka: 23

Prijavi adminu

Da, problemi s dojenjem.... Imala sam strašne ragade koje su nestale tek nakon mjesec dana bolnog dojenja. I danas imam rascjep bradavice :(

Život je lijep!

bjap

Broj poruka: 1100

Prijavi adminu

Evo ja se izdajala jutros da ne motam malog vodit u shopping jrr mi dosta nemirno spava nakon sto mi budu gosti pa me strah sto bi bilo nakon buke iz shopping centra.
    Uglavnom, ja sam jedva izdojila 40ml iz obje dojke. Koristila sam izdajalicu s tim da kad vise ne bi islo madirala bih rukama. 

missha

Prijavi adminu

Bebe ti obično jako lijepo zaspe u kolicima u šopingu jer to nije tipična buka nego žamor, čak je i moja mala cvilja bila uvijek dobra u kolicima u šopingu, a inače se nije dala vozit nigdje. I ima puno svjetla, pa im je to zanimljivo. A s izdajalicom uvijek uspiješ manje izdijit nego kaj beba pocica jer se potakne refleks otpuštanja kad malac cica, a na izdajalicu ne

bjap

Broj poruka: 1100

Prijavi adminu

To mi je rekla i sestra u bolnici da beba izvuce 3 puta vise mlijeka nego izdajalica. Sto je najzanimljivije vise je mlijeka curilo iz neomiljene lijeve koja je skoro duplo manja od desne. Napokon sam vidjela kako mlijeko sprica. Kad rucno hocu izdojit jedva koja kap izadje. No, bitno da imam dosta .
    Za shopping cu vidjet. Uglavnom sam ja za, no mm nije. Hvala ti puno!

Izvan raspona! Odustani

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.