Ma preslatko mi je to sa spricanjem. Da bar hoce i bez izdajaluce tako. Mali je opet stalno na sisi a nije skok. Sise sve mekanije
Sto se tice te prostorije za djecu, kod nas je predvidjena ali.nukada nije osposobljena. No, uvijek imamo auto.
O moru razmisljamo nakon sto nam je patronazna takodjer iz osobnog iskustva savjetovala da odemo, em zbog zraka em jer je beba sad dobra i nikad nam nece biti bolje. Ja sam za ali ovisi kakvo ce vrijeme biti krajem 8.mj/pocetkom 9. Jesi kupala bebu u moru ili si imala bazencic sa slatkom toplom vodom? Jesi ju mazala s cim protiv uv zraka?
Bjap, sve kaj su cure rekle je točno, sad ti se ne stvara više tak puno mlijeka nego onolko kolko je malcu potrebno. A na cici je ak ne daješ dudicu jer je cendrunjav zbog vremena, ni ti nisi svaki dan dobre volje, a malcima dosta smeta ovo glupavo vrijeme ;) Kaj se tiče kupanja, mi smo išlio sredinom 9. mjeseca, malo sam joj namočila nogice al nije bila oduševljena i više je nisam stavljala u vodu, pošto je bila voda 23, a nisam bila ziher da ne zaradi kakvo pothlađenje il kaj :D Bazen nismo furali sa sobom na plažu jer ono... Tak da je ona ležala s nama ispod suncobrana :D Mazala ju nisam tad s ničim jer joj je koža bila jako osjetljiva na sve kreme pa nisam išla isprobavat.
Cinnamon, ja bi uz sve ove savjete pitala patronažnu još za savjet ;)
Hvala drage moje!
Pitanje hocu li igdje ici, mali ne prestaje plakat, jedino na sisi miran (na kraju se izbljucka). Skroz sam se radovala shoppingu, dosadilo mi kod kuce a jos je late night.
Cinnamon, ja nisam iskusna doilja da te savjetujem, no u svakom slucaju puno srece!
Sortiraj odgovore
Najstariji