Problemi s dojenjem

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    bjap
    11. Srpanj 2014. 12:49

Ma preslatko mi je to sa spricanjem. Da bar hoce i bez izdajaluce tako. Mali je opet stalno na sisi a nije skok. Sise sve mekanije 

Sto se tice te prostorije za djecu, kod nas je predvidjena ali.nukada nije osposobljena. No, uvijek imamo auto.

O moru razmisljamo nakon sto nam je patronazna takodjer iz osobnog iskustva savjetovala da odemo, em zbog zraka em jer je beba sad dobra i nikad nam nece biti bolje. Ja sam za ali ovisi kakvo ce vrijeme biti krajem 8.mj/pocetkom 9. Jesi kupala bebu u moru ili si imala bazencic sa slatkom toplom vodom? Jesi ju mazala s cim protiv uv zraka?

renata6
    11. Srpanj 2014. 14:09

bjap

Ma preslatko mi je to sa spricanjem. Da bar hoce i bez izdajaluce tako. Mali je opet stalno na sisi a nije skok. Sise sve mekanije 

Sto se tice te prostorije za djecu, kod nas je predvidjena ali.nukada nije osposobljena. No, uvijek imamo auto.

O moru razmisljamo nakon sto nam je patronazna takodjer iz osobnog iskustva savjetovala da odemo, em zbog zraka em jer je beba sad dobra i nikad nam nece biti bolje. Ja sam za ali ovisi kakvo ce vrijeme biti krajem 8.mj/pocetkom 9. Jesi kupala bebu u moru ili si imala bazencic sa slatkom toplom vodom? Jesi ju mazala s cim protiv uv zraka?

Događa se špricanje i na cici, kad osjetiš otpuštanje mlijeka izvadi malo bradavicu van i vidjet češ! Sise su ti sve mekanije jer ti se uspostavila ponuda i potražnja za to ne brini, da nećeš imati mlijeka, samo po meni izbaci izdajalicu, mislim da ti uopće nije potrebna, ide ti dojenje čist ok!!

mmama2
    11. Srpanj 2014. 14:21

bjap

kod mene ti je bilo sljedeće, mali gladan hoće papati i stavim ja njega na cicu a ono sve curi na sve strane, dijete se davi, ne može toliko gutati, čim je cica čula ga da plače ili je bilo vrijeme klopi počelo mlijeko špricati, ako mi neko vjeruje na drugi kraj sobe, doslovno preko 2 m sigurno onaj prvi mlaz.. da je tada bilo Klokanice bila bi pametnija i prije bi znala da se izdojim prije nego ga stavim na cicu, to skužila tek nakon 3, 4 tjedna, mj dana, i svaki put po 100, 150 ml napunila flašicu RUČNO iz svake cice.. eto ima nas svakakvih, bitno da je krenulo i da se snalaziš da dijete nije gladno, samo nastavi slušati svoje instinkte.. a kaj se tiče shopinga, ne znam u kakvoj si sredini ali mislim da ti ne bi trebao biti bed ni na klupicu sjest i nahraniti dijete ako je gladno bez nekakvih pogleda ispod oka ali to je dr tema sad..

url=https://lilypie.com]

missha
    11. Srpanj 2014. 15:03

Bjap, sve kaj su cure rekle je točno, sad ti se ne stvara više tak puno mlijeka nego onolko kolko je malcu potrebno. A na cici je ak ne daješ dudicu jer je cendrunjav zbog vremena, ni ti nisi svaki dan dobre volje, a malcima dosta smeta ovo glupavo vrijeme ;) Kaj se tiče kupanja, mi smo išlio sredinom 9. mjeseca, malo sam joj namočila nogice al nije bila oduševljena i više je nisam stavljala u vodu, pošto je bila voda 23, a nisam bila ziher da ne zaradi kakvo pothlađenje il kaj :D Bazen nismo furali sa sobom na plažu jer ono... Tak da je ona ležala s nama ispod suncobrana :D Mazala ju nisam tad s ničim jer joj je koža bila jako osjetljiva na sve kreme pa nisam išla isprobavat.

Cinnamon, ja bi uz sve ove savjete pitala patronažnu još za savjet ;)

bjap
    11. Srpanj 2014. 15:19

Hvala drage moje! 

Pitanje hocu li igdje ici, mali ne prestaje plakat, jedino na sisi miran (na kraju se izbljucka). Skroz sam se radovala shoppingu, dosadilo mi kod kuce a jos je late night. 

Cinnamon, ja nisam iskusna doilja da te savjetujem, no u svakom slucaju puno srece!

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani

POVEZANI ČLANCI