Uuuu - eto, ja sam onda Gestapo-veteran i Gestapo-budući. Obzirom na prvu curku, nema šanse da uopće ne dojim sa drugom curkom. Čak i uz činjenicu da se vraćam nakon 6 mj na posao jer moram. Srećom radim blizu kuće, pa će mi ju mm (on će najvjerojatnije uzeti roditeljski dopust) nositi na dojenje tijekom dana, dojit ću ujutro, poslije posla, ma kad god ću biti blizu. FalaBogu na mojim (.)(.) ko u krave muzare. Da imam blizance ili trojčeke, mislim da bih ih (što se toga tiče) bez bad-a othranila.
Mišica je sa nama od 11.8.2010.
Ribica stigla 26.10.2014.
Ja nisam luda, ja sam ekscentrična
Ma ne odustajem, i dojit cu koliko god bude trebalo, ako bude sve ok, u inat svima u mojoj okolini koji se zgrazaju nad dojenjem nakon godine dana,jer eto imunitet je razvijen, smiju djeca sve jesti, bla bla bla... Trebam argumente zasto dojiti duze da znam zacepiti usta takvima, osim da je to preppruka Svjetske zdravstvene organizacije ili kpga vec! I da, nadam se da cu i ja biti zadrta doilja
UUUhhhuu Bjap bravo! Sve nam jače sličiš!Reci da ti je rekao pedijatar, to ti uvijek prolazi, ne žele oni protiv doktora, ali i to ih neće spriječiti, okolina je takva i nemreš joj pomoć!
Meni su se svi čudili, pa otkud toliko mlijeka, kad je svima nestalo, ja sam ih samo skresala i svojim putem dalje i dan danas se čude a mala ima 4 godine!!
Sortiraj odgovore
Najstariji