Problemi s dojenjem

Izvan raspona! Odustani

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

missha

Broj poruka: 689

Prijavi adminu

ProudMomy

Hahahaha Renata, sad si me nasmijala zadrte dojilje :-)!
    Bome jesmo :-D

Hahaha, moj susjed nas zove gestapo :O :D

Iskrica1347

Broj poruka: 991

Prijavi adminu

Bjap - samo se ti nama drži. Govori ti još jedna zadrta dojilja.

Mišica je sa nama od 11.8.2010.
    Ribica stigla 26.10.2014.
    Ja nisam luda, ja sam ekscentrična

Broj poruka: 5449

Prijavi adminu

Bjap mislim da nema sanse da odustanes kraj 4 zadrzate dojilje ili ti gestapa! :-D

http://proudmomy.blog.hr/10.03.2013. Maksim 💙
    04.06.2018. Aleksandar 💙

missha

Prijavi adminu

Hahahha :D Meni je to super jer sam ja iz malog mjesta i prva sam koja je uopće ustrajala u dojenju i dojila tak dugo. Pa sad kad je i susjeda uspjela usvojit gradivo, sad smo mi glavne gestapovke

Broj poruka: 5449

Prijavi adminu

Tako i treba, kroz neko vrijeme i nasa Bjap ce biti jedan ponosni Gestapo! :-)

http://proudmomy.blog.hr/10.03.2013. Maksim 💙
    04.06.2018. Aleksandar 💙

renata6

Broj poruka: 2713

Prijavi adminu

Hoće, hoće jedan Gestapo je na vidiku prokužila sam ju odmah!Neka, neka tako i treba biti, zato smo tu, morat ćemo otvorit novu temu "Gestapice postojeće i one na vidiku"

Iskrica1347

Broj poruka: 991

Prijavi adminu

Uuuu - eto, ja sam onda Gestapo-veteran i Gestapo-budući. Obzirom na prvu curku, nema šanse da uopće ne dojim sa drugom curkom. Čak i uz činjenicu da se vraćam nakon 6 mj na posao jer moram. Srećom radim blizu kuće, pa će mi ju mm (on će najvjerojatnije uzeti roditeljski dopust) nositi na dojenje tijekom dana, dojit ću ujutro, poslije posla, ma kad god ću biti blizu. FalaBogu na mojim (.)(.) ko u krave muzare. Da imam blizance ili trojčeke, mislim da bih ih (što se toga tiče) bez bad-a othranila.

Mišica je sa nama od 11.8.2010.
    Ribica stigla 26.10.2014.
    Ja nisam luda, ja sam ekscentrična

missha

Prijavi adminu

Hahaha mene je bilo strah da neću imat mlijeka jer moje cice su sličnije muškima nego ženskima :D Pa i da imam trojčeke, bilo bi sasvim dovoljno :D Rekle su neke žene da to nisu vidjele u životu, kak je mala vukla na jednu cicu, s druge je istom brzinom i količinom špricalo van :D

bjap

Broj poruka: 1100

Prijavi adminu

Ma ne odustajem, i dojit cu koliko god bude trebalo, ako bude sve ok, u inat svima u mojoj okolini koji se zgrazaju nad dojenjem nakon godine dana,jer eto imunitet je razvijen, smiju djeca sve jesti, bla bla bla... Trebam argumente zasto dojiti duze da znam zacepiti usta takvima, osim da je to preppruka Svjetske zdravstvene organizacije ili kpga vec! I da, nadam se da cu i ja biti zadrta doilja 

renata6

Broj poruka: 2713

Prijavi adminu

UUUhhhuu Bjap bravo! Sve nam jače sličiš!Reci da ti je rekao pedijatar, to ti uvijek prolazi, ne žele oni protiv doktora, ali i to ih neće spriječiti, okolina je takva i nemreš joj pomoć!
    Meni su se svi čudili, pa otkud toliko mlijeka, kad je svima nestalo, ja sam ih samo skresala i svojim putem dalje i dan danas se čude a mala ima 4 godine!!

Izvan raspona! Odustani

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.