Problemi s dojenjem

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Igorovabebica
    01. Veljača 2015. 13:36

LuKi5
    01. Veljača 2015. 13:47

14.06.2014. L ♥

Nalah
    01. Veljača 2015. 15:51

Svima za bradavice preporučam purelan,ja dojim 6 tjedana i ni ranice,ni popucalosti,ništa,krema se ne mora ispirati,masna je.Dojila sam malu od početka ležećki jer imam operiranu kičmu i jako mi je teško dojiti dok sjedim,ali isto je imala skok i odbijala cicu ležećki,jučer sam stavila 2 anatomska jastuka ispod nje,glavu joj podupirem podlatkicom i cica super,a ja nekak izdržavam,ma nek samo ona jede....probaj promijeniti položaj

mmama2
    01. Veljača 2015. 15:57

nezz do čega je, vjerojatno do položaja da nastaju te ranice i sl.. kod samih početaka fojenja moguće je da vas malo bradavice peckaju, da nije najugodnije ili da svrbe nakon podoja dok se ne priviknu na novu ulogu.. inače ne bi trebalo biti bolno a kamoli da dolazi do ragada i ranica i sl.. to upućuje na krivi položaj bebe kod dojenja.. najbolje poslije svakog podoja namazati malo mm i ostaviti da se osuši na zraku.. najjeftinije, najzdravije..

url=https://lilypie.com]

cloudy
    01. Veljača 2015. 16:32

Curke...samo da vam se kratko javim...sad kad sam vremena uhvatila...mi smo rješile svoj problem...dobila mi je curka na kilaži i sad smo super :) dojim ju ali se uz to i izdajam pa joj i to dajem dodatno...al moramo joj 1 bočicu ad davat...ali savjet koji sam dobila je da ak joj dajem bočicu da ju prije i poslije stavljam na cicu..i tak radim i super je i dalje...meni se količina mlijeka nije smanjila nego se i povečava a curka i dalje super cica :)

cloudy
    01. Veljača 2015. 17:46

U četvrtak idemo pedici na prvi pregled pa nakon tog ode i ad vjerojatno...i dragi kaže da bi ga sad mogli laganini micat

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.