Problemi s dojenjem

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Belle2
    29. Siječanj 2015. 19:36

Evo mi se jos uvijek borimo sa tzv. *skokvima* pa mi se cijelo poslijepodne cinilo da ide na bolje (spavao mali I po 2 sata), medjutim sad nastavljamo borbu cica vs. bebac pa sam htijela pitati dal ta faza prodje odjednom ili postepeno? Ako netko zna, tako da se bar psihicki pripremim:)
    Fala:)

Jojo5
    30. Siječanj 2015. 12:27

kod nas je faza trajala skoro tjedan dana, jedno tri dana intenzivno onda se bebač postupno smirio. čini mi se da to ovisi o količini mlijeka koju uspije nacicati, neke žene možda imaju više mlijeka nego  ja pa kraće traje. tj kod mene sporije nadolazi :)
    drži se tih par dana nije baš lako ali prođe i isplati se izdržati

• Ana66
    30. Siječanj 2015. 16:50

Pozdrav mame.
    Curica mi ima dva i pol mjeseca. Do sad nam je nočno dojenje trebalo dva-tri puta, a zadnje dvije noći se budi svakih sat vremena, malo pocica (5 min maksimalno) i dalje ide spavati. Preko dana mi se čini da isto cica više nego inače. Strah me da mi mlijeko nije dosta jako i da mi curica nije gladna. Do sad kad je imala skok nije po noći toliko cicala, više preko dana pa se malo brinem. Da li je ovo isto taj famozni skok ili mi stvarno ponestaje mljeka?

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.