Problemi s dojenjem

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    DarijaZ
    03. Veljača 2015. 08:25

Moj je u prva 2 tjedna bio dobio 800 g, a za jos 2 tjedna jos 900 g...pedijatrica me samo svaki put pita dali jos dojim , nitko mi nikad nije prigovarao zbog njegove kilaze....inace , sad sa 5 mj ima 8 kg....
    Ja caj nebi davala...neka cica koliko mu je potrebno

mmama2
    03. Veljača 2015. 08:39

evo link za sve KOJE STVARNO ŽELE DOJIT gdje je jsano ko dan objašnjeno sve oko dojenja i stvaranja mlijeka.. 
    superbeba.com/skolica-dojenja/160-kako-nastaje-majcino-mleko

url=https://lilypie.com]

LuKi5
    03. Veljača 2015. 09:29

http://www.breastfeedingbasics.com/articles/when-breastfeeding-doesnt-work-out

Evo jos jedan, isto sto je I mamma stavila, samo prosirena verzija. U biti isto. :)

14.06.2014. L ♥

mum_to_be
    03. Veljača 2015. 12:23

Definitivno necu pokusavati s cajem! Vec sam se prepala da je moj jedini tolika izjelica! Sinoc mu pokusala obuci kombinezonic koji mu je posli tjedan bio taman, sinoc krratak. A samo ga par dana nosio.
    Nastavljamo dakle po starom, dam mu siku kad pita! 

Nalah
    03. Veljača 2015. 14:44

Ima i na fejsu super grupa Moja podrška dojenju

Igorovabebica
    03. Veljača 2015. 15:54

Renata-mali je stalno bio na sisi i vječno ga stavljam, jer želim dojiti i to obožavam... nemoj misliti da sam uvela dohranu jer mi se ne da, nego zato što je znao od gladi plakati na sisi i ispuštati ju. Stavljala sam ga svaki čas, a mlijeka imam par kapi... i opet ga stavljam na sisu. Ne želim da ispadne ako pričam o svom problemu da sam ja kriva za to, pretrpjela sam veliki stres, jer mi se muž promijenio i on i njegova majka su me maltretirali i govorili mi da ništa ne smijem sama, jer sam nesposobna majka. A sada kada su bili bolesni, deset dana sam bila sama s malim i muž mi se naljutio što sam okupala maloga sama, a ne čekala njega da ozdravi... mislim da je to Renata, dovoljan razlog kao i moje suze što nemam mlijeka, a ne moja lijenost ili dohrana... užasno mi je i shvatila bi da se nađeš u mojoj situaciji... samo molim za malo razumijevanja, malog sada držim u krilu i on spava. I išla sam po doktorima jer nemam mlijeka, no rekli su mi da ga ne mogu vratiti... sada su muž i svekrva fini prema meni, ali prekasno je.. ja mlijeka nemam, ali se ne predajem!

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.