Moj je u prva 2 tjedna bio dobio 800 g, a za jos 2 tjedna jos 900 g...pedijatrica me samo svaki put pita dali jos dojim , nitko mi nikad nije prigovarao zbog njegove kilaze....inace , sad sa 5 mj ima 8 kg....
Ja caj nebi davala...neka cica koliko mu je potrebno
evo link za sve KOJE STVARNO ŽELE DOJIT gdje je jsano ko dan objašnjeno sve oko dojenja i stvaranja mlijeka..
superbeba.com/skolica-dojenja/160-kako-nastaje-majcino-mleko
evo link za sve KOJE STVARNO ŽELE DOJIT gdje je jsano ko dan objašnjeno sve oko dojenja i stvaranja mlijeka..
superbeba.com/skolica-dojenja/160-kako-nastaje-majcino-mleko
super link, hvala

url=https://lilypie.com]
http://www.breastfeedingbasics.com/articles/when-breastfeeding-doesnt-work-out
Evo jos jedan, isto sto je I mamma stavila, samo prosirena verzija. U biti isto. :)
http://www.breastfeedingbasics.com/articles/when-breastfeeding-doesnt-work-out
Evo jos jedan, isto sto je I mamma stavila, samo prosirena verzija. U biti isto. :)
Glupi mobitel....mmama*

14.06.2014. L ♥

14.06.2014. L ♥
Definitivno necu pokusavati s cajem! Vec sam se prepala da je moj jedini tolika izjelica! Sinoc mu pokusala obuci kombinezonic koji mu je posli tjedan bio taman, sinoc krratak. A samo ga par dana nosio.
Nastavljamo dakle po starom, dam mu siku kad pita!
Ima i na fejsu super grupa Moja podrška dojenju
Ima i na fejsu super grupa Moja podrška dojenju
jes, to i je link od Tereze , tj stranica je super beba, uostalom vidi se kad otvoriš.. ima baš ok savjeta, jasnih ko dan, bez muljanja i blahfsgdtszjtdgnbyj, ko, kako i zašto dojit i točka

url=https://lilypie.com]
Renata-mali je stalno bio na sisi i vječno ga stavljam, jer želim dojiti i to obožavam... nemoj misliti da sam uvela dohranu jer mi se ne da, nego zato što je znao od gladi plakati na sisi i ispuštati ju. Stavljala sam ga svaki čas, a mlijeka imam par kapi... i opet ga stavljam na sisu. Ne želim da ispadne ako pričam o svom problemu da sam ja kriva za to, pretrpjela sam veliki stres, jer mi se muž promijenio i on i njegova majka su me maltretirali i govorili mi da ništa ne smijem sama, jer sam nesposobna majka. A sada kada su bili bolesni, deset dana sam bila sama s malim i muž mi se naljutio što sam okupala maloga sama, a ne čekala njega da ozdravi... mislim da je to Renata, dovoljan razlog kao i moje suze što nemam mlijeka, a ne moja lijenost ili dohrana... užasno mi je i shvatila bi da se nađeš u mojoj situaciji... samo molim za malo razumijevanja, malog sada držim u krilu i on spava. I išla sam po doktorima jer nemam mlijeka, no rekli su mi da ga ne mogu vratiti... sada su muž i svekrva fini prema meni, ali prekasno je.. ja mlijeka nemam, ali se ne predajem!
Renata-mali je stalno bio na sisi i vječno ga stavljam, jer želim dojiti i to obožavam… nemoj misliti da sam uvela dohranu jer mi se ne da, nego zato što je znao od gladi plakati na sisi i ispuštati ju. Stavljala sam ga svaki čas, a mlijeka imam par kapi… i opet ga stavljam na sisu. Ne želim da ispadne ako pričam o svom problemu da sam ja kriva za to, pretrpjela sam veliki stres, jer mi se muž promijenio i on i njegova majka su me maltretirali i govorili mi da ništa ne smijem sama, jer sam nesposobna majka. A sada kada su bili bolesni, deset dana sam bila sama s malim i muž mi se naljutio što sam okupala maloga sama, a ne čekala njega da ozdravi… mislim da je to Renata, dovoljan razlog kao i moje suze što nemam mlijeka, a ne moja lijenost ili dohrana… užasno mi je i shvatila bi da se nađeš u mojoj situaciji… samo molim za malo razumijevanja, malog sada držim u krilu i on spava. I išla sam po doktorima jer nemam mlijeka, no rekli su mi da ga ne mogu vratiti… sada su muž i svekrva fini prema meni, ali prekasno je.. ja mlijeka nemam, ali se ne predajem!
draga pusti...nemoj se zamarat... budi s malenim,igraj se s njim,mazi ga i uzivaj,a nemoj tu vrijeme trosit na opravdavanja.. ti znas najbolje kako je i nitko nece u tvoju kozu uci umjesto tebe... ja te u potpunosti razumijem jer sam prozivjela istu sudbinu..zapravo slicnu,al je moj muz bio uz mene cijelo vrijeme .. budi hrabra...mi majke mozemo sve..
Laura 21.08.2014 :-*
Renata-mali je stalno bio na sisi i vječno ga stavljam, jer želim dojiti i to obožavam… nemoj misliti da sam uvela dohranu jer mi se ne da, nego zato što je znao od gladi plakati na sisi i ispuštati ju. Stavljala sam ga svaki čas, a mlijeka imam par kapi… i opet ga stavljam na sisu. Ne želim da ispadne ako pričam o svom problemu da sam ja kriva za to, pretrpjela sam veliki stres, jer mi se muž promijenio i on i njegova majka su me maltretirali i govorili mi da ništa ne smijem sama, jer sam nesposobna majka. A sada kada su bili bolesni, deset dana sam bila sama s malim i muž mi se naljutio što sam okupala maloga sama, a ne čekala njega da ozdravi… mislim da je to Renata, dovoljan razlog kao i moje suze što nemam mlijeka, a ne moja lijenost ili dohrana… užasno mi je i shvatila bi da se nađeš u mojoj situaciji… samo molim za malo razumijevanja, malog sada držim u krilu i on spava. I išla sam po doktorima jer nemam mlijeka, no rekli su mi da ga ne mogu vratiti… sada su muž i svekrva fini prema meni, ali prekasno je.. ja mlijeka nemam, ali se ne predajem!
Kako te samo razumijem! I ja sam imala puno okolinih stresova i svega, a po meni nemas se sta opravdavat a posebno ne nekakvoj renati na klokanici. Dajes sve najvolje za svog mališana, razumijem te točki kako se osjećaš.
zebrica
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji