Problemi s dojenjem

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    mum_to_be
    02. Veljača 2015. 14:38

Pozdrav cure! Trebala bih jedan savjet. Sutra nam je 3 tjedna, papamo samo siku od pocetka, nista boca, nista duda. I po rijecima patronazne koja je jutros bila "previse" papimo. Ovaj tjedan dobio je 430 g. Rodjen je sa 4200, iz bolnice izasli 3980, sad smo na 4910 g. Dnevo imamo po 14-15 podoja. Savjet patronazne je da smanjim broj podoja uvodeci caj na bocu ili da mu dajem da ga pije iz casice. E sad ne znam sto cu, sad bi trebao uslijediti taj skok u razvoju i ne bih voljela da mu kasnije bude premalo mlijeka. Jel ima koja od vas iskustva sa slicnom situacijom? Jel imate neki savjet?

mum_to_be
    02. Veljača 2015. 16:02

Bas mi ga bude zao kad se grci! 
    Ne sviđa se ni meni nikako ta ideja o uvođenju caja, bar ne ovaj tjedan kad bi trebao biti taj skok, zato sam i pitala za savjet.

beag
    02. Veljača 2015. 20:11

ma!  pa tvoja beba je vec rodena velika i normalno da joj treba vise  klope i da dobiva brzo na kilazi jer zna i voli papati! imam jednog takvog i govorim iz iskustva! ne mozes ocekivati od bebe od 4 kile i kusur da ce bit na dijeti nakon rodenja  
    btw.i meni su savjetovali caj iz istog razloga, kao da ne cicka tak cesto, ja probala dati bas da vidim jer cu ionako uskoro krenuti s dohranom, a on me gleda u cudu i nece ni povuc iz bocice pa se ljuti da maknem hhhhhhhhh mis mali   samo ti daj svom bebanu neka cicka, nece on pojest vise nego mu treba, a visak ce ionako bljucnut. s vremenom ce se broj podoja smanjiti jer ce nauciti u jednom podoju pojesti vise.

mum_to_be
    02. Veljača 2015. 23:41

Caja necu davati za sada. A cini mi se da je danas krenuo s nacicavanjem zbog skoka u razvoju. Jutros i veceras stalno trazi cicu mada sigurno nije gladan. Popodne je srecom imao neki prperiod spavanja.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.