Nisam stizala prošlih dana al eto mene :) od onda kad je patronažna skužila da je pala s težinom do idučeg puta ( od četvrtka do utorka) je bila dobila 200 grama...dojenje,izdajanje i nekih 100 ml.bebimila dnevno...sad me baš zanima kolko će bit u četvrak al meni se na očigled ubucila...podbradak samo takav :)
Nisam stizala prošlih dana al eto mene :) od onda kad je patronažna skužila da je pala s težinom do idučeg puta ( od četvrtka do utorka) je bila dobila 200 grama…dojenje,izdajanje i nekih 100 ml.bebimila dnevno…sad me baš zanima kolko će bit u četvrak al meni se na očigled ubucila…podbradak samo takav :)
Bas mi je drago sto je sve ok...Samo nek se buca I papa :))

14.06.2014. L ♥
Nisam stizala prošlih dana al eto mene :) od onda kad je patronažna skužila da je pala s težinom do idučeg puta ( od četvrtka do utorka) je bila dobila 200 grama…dojenje,izdajanje i nekih 100 ml.bebimila dnevno…sad me baš zanima kolko će bit u četvrak al meni se na očigled ubucila…podbradak samo takav :)
Odlicno! Mi volimo podbradak!
https://lmtf.lilypie.com/dPuFp2.png
Ma sad mi je milina..i ja sam smirenija a bome i ona...jedino mi je u četvrtak bila po noći nervozna al taj dan smo bili prespavali kod svekija i oni su nenormalno hajcali pa joj je jadnoj bilo vruće i nije mogla spavat...oni briju da mora bit 30 stupnjeva za bebu i ne bi ih uvjerio da je to prevruće nikako...samo su joj noć razjebali bili s tim hajcanjem...al bar sad za ubuduće znamo...nema prespavljivanja kod njih i gotovo
Ma sad mi je milina..i ja sam smirenija a bome i ona…jedino mi je u četvrtak bila po noći nervozna al taj dan smo bili prespavali kod svekija i oni su nenormalno hajcali pa joj je jadnoj bilo vruće i nije mogla spavat…oni briju da mora bit 30 stupnjeva za bebu i ne bi ih uvjerio da je to prevruće nikako…samo su joj noć razjebali bili s tim hajcanjem…al bar sad za ubuduće znamo…nema prespavljivanja kod njih i gotovo
Neka je sve doslo na svoje mjesto :)) Joj to grijanje...Svi uvijek misle da je bebi hladno, a cak nam je I pedijatrica rekla da bebe teze podnose vrucinu nego hladnocu. Moj isto tako kad mu je vrice nema sanse zaspat I nervoza do daske. :)

14.06.2014. L ♥
nama je patronažna rekla kad je prvi dan došla...čak i nije bilo jako vruće u kući,da nam je temperatura super i da ne grijemo pretjerano jer više štete nego koristi...al ne možeš ovima to objasnit
Pozdrav, kratko pitanje...
Bebac sad ima mjesec Dana I prosli smo izgleda prvi skok, medjutim paralelno se borimo s grcicima I za svo to vrijeme mi je poprilicno izmucio cike I bradavice;(sad to sve dosta boli i nadrazeno je, a purelan niti mlijeko bas ne djeluju...jel zna netko druge opcije da to malo zacijeli?
Pozdrav, kratko pitanje…
Bebac sad ima mjesec Dana I prosli smo izgleda prvi skok, medjutim paralelno se borimo s grcicima I za svo to vrijeme mi je poprilicno izmucio cike I bradavice;(sad to sve dosta boli i nadrazeno je, a purelan niti mlijeko bas ne djeluju…jel zna netko druge opcije da to malo zacijeli?
Ako je nadraženo, purelan nebude puno pomogao, osim kaj neće dati da pucaju jer se mora samo smirit. Bradavice budu za dan, dva došle na svoje jer oporavak traje duže kad se dalje doji pa se i nadražuje. još malo stisnite zube i bude bolje ;) Jedino možda da probate stavit list zelja, on izvlači upale, pa možda pomogne.
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji