Draga...čitam šta ti se desilo i ne mogu vjerovat...katastrofa umjesto da su ti bili podrška oni tako
Potpisujem te tina.... ponekad nismo ni svjesne,bar ja, kolko sml sretne kad imamo podršku supruga/dečka.... i moja je sveki imala komentara na to kad mi je bebica pala na kilaži al dragi je bio uz mene i podrška mi je cijelo vrijeme...čak sad govori da trebamo i prestat s ad
Hvala vam curke, zaista mi puno pomaže i znači vaša podrška! Samo me zaboljelo što me se okrivilo da sam ja sama nametnula da nemam mlijeka... s mužem sam danas razgovarala, bilo je strašno-toliko se derao na mene da su mi se uši parale, mali je plakao i nikako ga nisam mogla uspavati niti umiriti i konačno kada sam podigla ton i sve mu sasula u lice, stišao se pa je i mali zaspao... zaprijetila sam da ću otići kod sebe ,a to ozbiljno mislim i učiniti, jer mi je više dosta, ne želim da mi dijete pati zbog njegovog deranja i izvikivanja... ma, mogla bih pisati što mi je sve izgovorio... ali dosta o meni. Bitno da je Mihael zaspao i da se odmara u miru i kakvoj-takvoj tišini... kako ste vi, vaše bebice???
I meni je danas bio užas dan.dobro ja imam malo drukcije probleme ali opet to utječe na bebu i sva sam nikakva jadna dosta mi je vise svih problema
zebrica
Zebrice, što je bilo? Vjeruj mi da te razumijem i uvijek se možeš izjadati... nadam se da ćeš brzo riješiti svoje probleme... slobodno se javi u inbox da se malo ispucaš... drži se, draga! Puno pusa i zagrljaja šaljem!
Igorovabebica, čitam što ti se dogadja i ne vjerujem, drži se draga..lako za dojenje i bočicu, ništa ti malom neće falit, stvarni problemi su tvoj brak i to vrijedjanje koje navodiš. Dobro su ti cure rekle..okreni ploču, reci mu sve šta ga ide, zaprijeti odlaskom ( nadam se da imaš nekog uz sebe ko ce ti bit podrška i pomoć)..najvažnije je da maleni ne odrasta u takvom okruženju. Budi jaka...
Curke drzte se sve koje ste u problemu s muzevima i svekrvama koji sumnjaju u vas! Svima sve u facu skresite i glavu gore! Samo je jedna mama! Uvijek najbolja za svoje dijete!
https://lmtf.lilypie.com/dPuFp2.png
Sortiraj odgovore
Najstariji