Problemi s dojenjem

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    cloudy
    03. Veljača 2015. 16:37

Draga...čitam šta ti se desilo i ne mogu vjerovat...katastrofa  umjesto da su ti bili podrška oni tako

cloudy
    03. Veljača 2015. 17:52

Potpisujem te tina.... ponekad nismo ni svjesne,bar ja, kolko sml sretne kad imamo podršku supruga/dečka.... i moja je sveki imala komentara na to kad mi je bebica pala na kilaži al dragi je bio uz mene i podrška mi je cijelo vrijeme...čak sad govori da trebamo i prestat s ad

Pilici
    03. Veljača 2015. 20:01

Ispricavam se na greskama. Mobitel 

zebrica

Igorovabebica
    03. Veljača 2015. 21:53

Hvala vam curke, zaista mi puno pomaže i znači vaša podrška! Samo me zaboljelo što me se okrivilo da sam ja sama nametnula da nemam mlijeka... s mužem sam danas razgovarala, bilo je strašno-toliko se derao na mene da su mi se uši parale, mali je plakao i nikako ga nisam mogla uspavati niti umiriti i konačno kada sam podigla ton i sve mu sasula u lice, stišao se pa je i mali zaspao... zaprijetila sam da ću otići kod sebe ,a  to ozbiljno mislim i učiniti, jer mi je više dosta, ne želim da mi dijete pati zbog njegovog deranja i izvikivanja... ma, mogla bih pisati što mi je sve izgovorio... ali dosta o meni. Bitno da je Mihael zaspao i da se odmara u miru i kakvoj-takvoj tišini... kako ste vi, vaše bebice???

Pilici
    03. Veljača 2015. 21:59

I meni je danas bio užas dan.dobro ja imam malo drukcije probleme ali opet to utječe na bebu i sva sam nikakva jadna dosta mi je vise svih problema 

zebrica

Igorovabebica
    03. Veljača 2015. 22:12

Zebrice, što je bilo? Vjeruj mi da te razumijem i uvijek se možeš izjadati... nadam se da ćeš brzo riješiti svoje probleme... slobodno se javi u inbox da se malo ispucaš... drži se, draga! Puno pusa i zagrljaja šaljem! 

kimito
    04. Veljača 2015. 05:36

Igorovabebica, čitam što ti se dogadja i ne vjerujem, drži se draga..lako za dojenje i bočicu, ništa ti malom neće falit, stvarni problemi su tvoj brak i to vrijedjanje koje navodiš. Dobro su ti cure rekle..okreni ploču, reci mu sve šta ga ide, zaprijeti odlaskom ( nadam se da imaš nekog uz sebe ko ce ti bit podrška i pomoć)..najvažnije je da maleni ne odrasta u takvom okruženju. Budi jaka...

kleaiva
    04. Veljača 2015. 10:03

Curke drzte se sve koje ste u problemu s muzevima i svekrvama koji sumnjaju u vas! Svima sve u facu skresite i glavu gore! Samo je jedna mama! Uvijek najbolja za svoje dijete!

https://lmtf.lilypie.com/dPuFp2.png

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.