Moja me digla iz mrtvih nakon brutale od poroda i boravka u bolnici-puna optimizma,humora,pozitive.Starija gospođa,ono old school,ja sam zvala dom zdravlja čim sam došla iz bolnice,to je bio petak i ona je odmah došla u ponedjeljak.Pregledala mi ranu od epi,pregledala malu,otpusna pisma,dala upute za malu,rekla mama ako vama paše ja ću dolaziti 2 x tjedno,evo moj broj,zovite za bilo kaj bilo kada.Svaki put me pita kako sam,pretrgne se oko male,popričamo o svemu kaj me muči vezano uz bebu i mene.Petkom je sama sugerirala vaganje,ona donese vagu.Sad smo skoro na mjesec dana i evo jučer sam ju zvala samo da danas navrati jer je mala bila nekaj kenjkava i odmah je došla s vagom i osmijehom,ma divna žena.U ponedjeljak smo na prvoj kontroli kod pedijatra,rekla je mama,odmah me zovite da vidim kak je bilo.Definitivno ću je zvati po potrebi i dalje.
S tim da nam je prvi put bila neka na zamjeni...nije mi baš neki dojam ostavila..dragi ju prozvao kila tozla jer je bila nakićena...a ova druga je mlađa...30ak godina...i ok je...
čitam vas mame kako imate puno mlijeka, kako imate zastoje jer bebači nestignu pocicati a ja nemam tako puno mlijeka, svako malo stisnem cicu i uvijek ima mlijeka i ide ali necuri samo od sebe. da li mislite da imam malo mlijeka? malena mi lijepo cica i čak rijeđe nego prije kad je stalno visila na cici. stalno me strah da je gladna.
Cloudy baš sam se tebe sjetila. Moja mala danas kakaaa ko luda
I visila mi na sisi od 10 ujutro. Nije spavala pola sata u komadu danas. I onda ja mužu objašnjavam da je to skok. A on meni da ko skače i di?!
bebica ima 3 i pol mjeseca. po noći mi se budi jedan put, rijetko kada više puta, dopodne skoro prespava, par puta cica po dvadesetak minuta možda i opet zaspe, posljepodne je aktivnija, onda je i vesela i smije se i samo bi se nosila da sve vidi i cica svaka 2-3 sata ali zato navečer obožava biti na sisi i nebi se skinila sa nje ni pod koju cijenu, onda zna cicati i po sat vremena.
Sortiraj odgovore
Najstariji