Cureee, ja sam jučer sve živo kupila, muž dobio american pa sam sve lipo provukla na 12 rata! Uzela sam kolica koja nikad nisam ni razmotrila, Cam combi tris, prekrasna su mi, boja je neka lijepa smeđe, bež, baš kakvu sam htjela, jedini nedostatak (zasad) je što ima 2 ručke za guranje, ali cijena je bila presudna, 2800 kuna jučer na žutoj srijedi u city centru. Uzeli smo i madrac, čini se baš dobar, od memorijske je pjene, bez opruga, isto u magic baby-ja za nekih 400.tinjak kuna. E da, kupila sam i tetrice, 10 kom 85 kuna na popustu u baby centru, i čine mi se po kvaliteti slične lolinim iz DM-a. Što još... Detrdžent za bebinu robicu od Froscha. Jel išta dobar on? Jedino sam njega našla u DM-u :)
i ja sam mislila uzet Aventovu izdajalicu kao i bocice i dude i uzet cu u dm-u sa onim kuponom od 25% to ce biti dobra cijena
u kojem tjednu ste mislile prat robicu i stvari?
Tako sam i ja planirala, uzeti na popust za bodove. Da li znate možda-može li se kombinirati taj popust sa onim popustom iz knjižice s kuponima-tamo imamo 30kn popusta za izdajalicu?? Mislim, malo vjerojatno, ali eto palo mi na pamet...
meni je palo na pamet uzet 25% popusta i onda onih 15% na cjelokupni asortiman, neznam jel se moze tako hiihii
Mislim da se popusti ne zbrajaju...tj ne moze popust na popust...u većini dućana to i naglase...al uvijek vrijedi pokušati
Sortiraj odgovore
Najstariji