"Pripreme" za bebu

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    MalaMuca
    02. Prosinac 2014. 20:28

http://www.kik-textilien.hr/tetra-pelene.html 

tu su sad samo takve na slici, ja imam baš s fora uzorkom.

MalaMuca
    02. Prosinac 2014. 20:29

http://www.kik-textilien.hr/pelene.html našla još neke :D 
    ne znam odite pogledati u kik, ja sam oduševljena s ovima  a i čitam po netu da su super.

Nalah
    02. Prosinac 2014. 20:32

Budem otišla,najbolje da pitam prodavačice,možda ja nisam dobro vidjela

MalaMuca
    02. Prosinac 2014. 21:55

Vidjela sam da je u Mani popust 25% na svu baby odjeću :)

luna05
    03. Prosinac 2014. 09:53

Curke danas je na musteline proizvode 40% u city centru one,mislila sam otici kupit neke stvarčice pa me interesira sta bi vi preporucile da se kupi za bebu od njihove kozmetike?

I ♡ my baby !!

Nalah
    03. Prosinac 2014. 10:00

Ja sam kupila dermatološki gel za pranje novorođenčadi i dojenčadi, a cure su spominjale i kremu za tjemenicu

tena123
    03. Prosinac 2014. 16:38

ja sam kupila tetre u boji iz kika, i predobre su, jako velike i jako guste, dva komada u pakiranju koštaju 25 kn mislim. od jedne sam napravila devet gazica i baš su slatke. moram ih uzet još.
    a za bebu sam uzela kupku i šampon u jednom i ulje za tjemenicu, imam i baby ulje koje ne bi baš na početku koristila i ako će mi što zatrebat ali ne planiram baš puno bebicu s kozmetikom maltretirat, bolje što manje..

luna05
    03. Prosinac 2014. 21:10

Hvala vam na odgovorima,kupila sam kupku,mlijeko za tijelo i kremu za lice od mustele

I ♡ my baby !!

crnamala
    03. Prosinac 2014. 21:29

Evo ako kome treba mene su danas obavijestili ali ja imam vec sve spremno. U dm knjizici ne znam tocno kojoj je torba za rodiliste sa biobaza proizvodima na 50% oko 125 kn sada pa ako kome treba. Inace koristim njihove proizvode i super sam zadovoljna.

MalaMuca
    03. Prosinac 2014. 23:25

crnamala, koje proizvode od biobaze koristiš?

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.