Cure, stigle su mi tetra pelene koje sam narucila iz andjeo butika sa fejsa..uzorci su im super, ali kvaliteta katastrofa, pelene su materijala ko gaza, jako tanke i kad ih peglam se rastezu na sve strane. Eto, da znate ako cete ih uzimat!
Cure, stigle su mi tetra pelene koje sam narucila iz andjeo butika sa fejsa..uzorci su im super, ali kvaliteta katastrofa, pelene su materijala ko gaza, jako tanke i kad ih peglam se rastezu na sve strane. Eto, da znate ako cete ih uzimat!
Ej kimito kako si? Curka?
Ja sam uzela s uzorkom u magic baby i isto su preloše,a u sušilici su se zgužvale katastrofalno,poslužit će za bljuckanje ili brisanje.Sa onima iz dm-a sam zadovoljna
meni frendica kupila kod njih tetre na sajmu mama beba i trudnica u westgate-u i isto imam takav dojam da su jako tanke, al gledala sam u bipi i konzumu obicne bijele i isto su tak tanke...lola ribar il tako nesto je proizvođač...
16.12.2014 <3 Lena <3
Cloudy bit će ti popusta ludilo sad u ovo predblagdansko vrijeme, a i ti ćeš naići na najbolje tamo početkom sljedeće godine jer onda ih je najviše u prvom mjesecu, naravno ak ćeš još biti mobilna.
Cloudy bit će ti popusta ludilo sad u ovo predblagdansko vrijeme, a i ti ćeš naići na najbolje tamo početkom sljedeće godine jer onda ih je najviše u prvom mjesecu, naravno ak ćeš još biti mobilna.
Danas sam naletila na 2 kapice :) 20 kn :) ma da..i ja se nadam tim popustima...bar da robice uzmemo još malo
..onih jednodjelnih odjelaca i koji bodić od 62 veličine... i možda vreću za spavanje
Zar su u prvom misecu veći nego sad pred božić?
Ja imam i dm-a i isto se zgužvaju i kad se peglaju se razvlače na sve strane..ali super upijaju
Ja imam i dm-a i isto se zgužvaju i kad se peglaju se razvlače na sve strane..ali super upijaju
e to je bitno, lako za rastezanje ja se nadam da ce i ove iz butika "Mali anđeo" bit dobre, vidim da ih svi hvale, jos nigdje nisam naisla da se neko zalio na kvalitetu
16.12.2014 <3 Lena <3
https://lmtf.lilypie.com/dPuFp2.png
Koliko sam ja vidjela vecina tetra peleni s uzorkom i u boji su puno tanje nego obicne bijele.

Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji