Ja sam radosnicu dobola u onom paketu sretna beba ali ta će mi biti samo priručna...planiram napraviti svoju :)
Ja imam predivnu radosnicu koju sam dobila od kume, zove se Bebin album, lijepšu radosnicu nisam vidla, stvarno je divna.
I još sam dobila neke u tim poklon paketima, al ono te mi budu tak :D
Ja sam dobila od seke isto Bebin album i divna je, al bojim se da će ostati bez slika kao od moje curke...već par godina nikako da odvojim vrijeme i razvijem slike....to nam je naše doba tehnologije
https://lmtf.lilypie.com/dPuFp2.png
Kaj se tiče pupka, ja sam uzela ona "Set za pupak" u Konzumu, od Tosame. Unutra su sterilne komprese 5x5, 20 setova, 7,5x7,5, 5 setova, 3 seta sterilnih tampona i sigurnosni vatirani štapići 3 seta. Jel to ok?
Kaj se tiče pupka, ja sam uzela ona "Set za pupak" u Konzumu, od Tosame. Unutra su sterilne komprese 5x5, 20 setova, 7,5x7,5, 5 setova, 3 seta sterilnih tampona i sigurnosni vatirani štapići 3 seta. Jel to ok?
Netko mi je tu napisao da mi to ne treba,htjela sam i ja,pa nisam uzela...A gdje ima taj bebin album za kupiti?
čemu služe sterilni tamponi? kaj je to opće? :P
ja sam kupila samo sterilne komprese u ljekarni.
čemu služe sterilni tamponi? kaj je to opće? :P
ja sam kupila samo sterilne komprese u ljekarni.
Nemam pojma. A dobro valjda je nutra sve, ak oma viška nema veze. Ne idem sad opet kupovati
Ja mislim da u knjižarama, a čak brijem da možeš naručiti prek neta.
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji