"Pripreme" za bebu

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    tena123
    28. Studeni 2014. 15:04

kako sam smotana kako ja to nisam našla, hvala ti, baš si 

Nalah
    28. Studeni 2014. 15:22

Nema na čemu

Koje dimenzije gaza da uzmem za pupak?

tena123
    28. Studeni 2014. 16:02

pojma nisam imala da imaju dimenzije, ja sam samo trazila sterilne komprese i žena mi dala bez ikakvih pitanja i prašak i onu mrežicu što se stavi preko ali nju sama režeš koliko ti paše, ako sam ja to dobro skužila..

cloudy
    28. Studeni 2014. 16:30

I ja isto mislim da to nema po dimenziji...

Nalah
    28. Studeni 2014. 16:34

Ima http://www.lolaribar.hr/proizvodi_opsirno.asp?gID=4&pID=24

cloudy
    28. Studeni 2014. 16:39

Vidiš...ja to nisam znala....meni prodali neke univerzalne valjda....hm...ja bi uzela te najveće pa onda ak su velike lako odrežeš

kleaiva
    28. Studeni 2014. 18:18

uzmite si veće gaze da ih možete samo zavezati oko pupka...puno je jednostavnije nego s tim mrežicama i flasterom 

https://lmtf.lilypie.com/dPuFp2.png

Nalah
    29. Studeni 2014. 08:43

Jeste kupile radosnicu?

cloudy
    29. Studeni 2014. 09:00

Ja sam radosnicu dobola u onom paketu sretna beba ali ta će mi biti samo priručna...planiram napraviti svoju :)

MalaMuca
    29. Studeni 2014. 09:39

Ja imam predivnu radosnicu koju sam dobila od kume, zove se Bebin album, lijepšu radosnicu nisam vidla, stvarno je divna.
    I još sam dobila neke u tim poklon paketima, al ono te mi budu tak :D

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.