OK, super! Hvala cure, moram ju pod hitno kupiti...
Krešimir 19.08.2014. <3
jel znate koji dobar online shop za baby opremu (dekice i sl.)
gledala sam tu na bubamari, al nekako mi slab izbor :D
Imam ih na fb, vec sam narucila neke stvari od njih, al nisam vidila da imaju deke. Nigdi nemogu naci neku lipu debelu, tila bi neki veseli uzorak :)
cure di ste kupovale tetre? bila sam danas u bipi i paket od 6 komada (80x80) kosta 89.90...
16.12.2014 <3 Lena <3
Ja sam ih u bosni kupovala 10komada 60 kn...pa ak ti je isplativo/blizu preporučam...kod nas nisam ni gledala
a bas mi se ne isplati potezat do bosne (iz samobora sam) samo radi tetri, to da moram vise toga kupovat onda da, a ovako cu se morat snac tu s ovim divljim cijenama...
16.12.2014 <3 Lena <3
Ma u bosnu ti se isplati otić i po one probiotske kapi,ljekove,robica je jeftinija i tak...sve skupa je ubiti isplativije...mi idemo jednom mjesečno u prosjeku jer nam je blizu...nekih 40ak minuta vožnje...al da smo i dalje brijem da bi si napravila popis šta mi sve treba i otišla u nabavku...plus ljekove možeš i bez recepta uzet tak da ono... ja kad sve zbrojim i oduzmem i uz trošak goriva nam se isplati otić....a da ne govorim o cijenama održavanja auta u njihovim servisima i slično
Sortiraj odgovore
Najstariji