lidl ima podloge za presvlacenje??? nisam to ni znala... koliko pa kostaju?? jel imaju fiksnu cijenu ili su na akciji??
lidl ima podloge za presvlacenje??? nisam to ni znala… koliko pa kostaju?? jel imaju fiksnu cijenu ili su na akciji??
u konzumu su najjeftinije podloge, 20 kn 10 kom! a jastucici za doj.15 kn u kozmu. bar je to najjeft,na sto sam ja naisla, jer sam najprije kupola u mulleru i dm-u...
Laura 21.08.2014 :-*
uuu nisam ni ja znala da tog ima u lidlu....ni jastučića za dojiilje :D sad bar znam di ću si to uzet :D
I Frosch omekšivač je jeftiniji u Billi,u Mulleru je oko 3,4 kn skuplji
:) super, super... Nalah hvala :D baš ču bacit pogled kad ću bit u lidlu
cure koje ste učlanjene u dm baby bonus, dobije se 2 knjižice za bodove jedna za trudnice i jedna za bebu. tamo imate kupon za proizvod gratis, jastučići za dojenje i još jedan proizvod više se ne sjećam koji. Pa šteta ne iskoristit kad je već besplatno, ja sam jastučiće naručila preko ebaya, ali svakako ću iskoristit i taj gratis kupon.
Jučer sam opet bila u kiku i sad ne znam dali svaka trgovina za sebe ima akcije ili imaju svi iste, uglavnom kupila sam dekicu za 70 kn, idealna za krevetić, a kad se presavije može biti kao podloga za držanje bebe ili za presvlačenje, uglavnom oduševljena sam, i jedna strana je onako meka i debela, a s druge je platno pa se može koristi bilo kada. E da i kupila sam 4 hlačice i dvije majice za 8 kn, jer su sad na akciji..
cure koje ste učlanjene u dm baby bonus, dobije se 2 knjižice za bodove jedna za trudnice i jedna za bebu. tamo imate kupon za proizvod gratis, jastučići za dojenje i još jedan proizvod više se ne sjećam koji. Pa šteta ne iskoristit kad je već besplatno, ja sam jastučiće naručila preko ebaya, ali svakako ću iskoristit i taj gratis kupon.
Jučer sam opet bila u kiku i sad ne znam dali svaka trgovina za sebe ima akcije ili imaju svi iste, uglavnom kupila sam dekicu za 70 kn, idealna za krevetić, a kad se presavije može biti kao podloga za držanje bebe ili za presvlačenje, uglavnom oduševljena sam, i jedna strana je onako meka i debela, a s druge je platno pa se može koristi bilo kada. E da i kupila sam 4 hlačice i dvije majice za 8 kn, jer su sad na akciji..
Jel to akcija samo za odjeću za bebe??
https://lb1f.lilypie.com/qFUUp1.png
ja sam dobila jastucice i melem.. i pelene...
Laura 21.08.2014 :-*
ja sam vidjela na njuškalu po 20 ili 30 kn ako se ne varam 2 komada razmišljam da si naručim iako sam kupila u kiku onu nepropusnu podlogu što se stavi između plahte i madraca za 33 kn mislim..
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji