"Pripreme" za bebu

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Nalah
    21. Listopad 2014. 11:24

I Frosch omekšivač je jeftiniji u Billi,u Mulleru je oko 3,4 kn skuplji

cloudy
    21. Listopad 2014. 11:29

:) super, super... Nalah hvala :D baš ču bacit pogled kad ću bit u lidlu

tena123
    21. Listopad 2014. 13:13

cure koje ste učlanjene u dm baby bonus, dobije se 2 knjižice za bodove jedna za trudnice i jedna za bebu. tamo imate kupon za proizvod  gratis, jastučići za dojenje i još jedan proizvod više se ne sjećam koji. Pa šteta ne iskoristit kad je već besplatno, ja sam jastučiće naručila preko ebaya, ali svakako ću iskoristit i taj gratis kupon.
    Jučer sam opet bila u kiku i sad ne znam dali svaka trgovina za sebe ima akcije ili imaju svi iste, uglavnom kupila sam dekicu za 70 kn, idealna za krevetić, a kad se presavije može biti kao podloga za držanje bebe ili za presvlačenje, uglavnom oduševljena sam, i jedna strana je onako meka i debela, a s druge je platno pa se može koristi bilo kada. E da i kupila sam 4 hlačice i dvije majice za 8 kn, jer su sad na akciji..

Nalah
    21. Listopad 2014. 13:19

Mene zanimaju one njihove nepropusne plahte,ima to netko?

tena123
    21. Listopad 2014. 13:30

ja sam vidjela na njuškalu po 20 ili 30 kn ako se ne varam 2 komada  razmišljam da si naručim iako sam kupila u kiku onu nepropusnu podlogu što se stavi između plahte i madraca za 33 kn mislim..

Nalah
    21. Listopad 2014. 13:45

Da,na tu podlogu sam mislila-kak ti se čini?

tena123
    21. Listopad 2014. 13:48

pa ne čini mi se loša i dovoljne je veličine za dijete a samo što ne mogu reći ništa sigurno jer je nisam probala, ali sad si mi dala ideju idem baš probat mali eksperiment napravit pa javim rezultate, i da nisam sigurna dali je cijena 25 kn ili 33..

Nalah
    21. Listopad 2014. 13:49

Super može

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.