I Frosch omekšivač je jeftiniji u Billi,u Mulleru je oko 3,4 kn skuplji
:) super, super... Nalah hvala :D baš ču bacit pogled kad ću bit u lidlu
cure koje ste učlanjene u dm baby bonus, dobije se 2 knjižice za bodove jedna za trudnice i jedna za bebu. tamo imate kupon za proizvod gratis, jastučići za dojenje i još jedan proizvod više se ne sjećam koji. Pa šteta ne iskoristit kad je već besplatno, ja sam jastučiće naručila preko ebaya, ali svakako ću iskoristit i taj gratis kupon.
Jučer sam opet bila u kiku i sad ne znam dali svaka trgovina za sebe ima akcije ili imaju svi iste, uglavnom kupila sam dekicu za 70 kn, idealna za krevetić, a kad se presavije može biti kao podloga za držanje bebe ili za presvlačenje, uglavnom oduševljena sam, i jedna strana je onako meka i debela, a s druge je platno pa se može koristi bilo kada. E da i kupila sam 4 hlačice i dvije majice za 8 kn, jer su sad na akciji..
ja sam vidjela na njuškalu po 20 ili 30 kn ako se ne varam 2 komada razmišljam da si naručim iako sam kupila u kiku onu nepropusnu podlogu što se stavi između plahte i madraca za 33 kn mislim..
pa ne čini mi se loša i dovoljne je veličine za dijete a samo što ne mogu reći ništa sigurno jer je nisam probala, ali sad si mi dala ideju idem baš probat mali eksperiment napravit pa javim rezultate
, i da nisam sigurna dali je cijena 25 kn ili 33..
Sortiraj odgovore
Najstariji