Moras piti puno tekućine. Ja sam znala i 4l piti. Jer se tako nadomjesta plidna voda u slucaju da se neeto dogodi..
Ja ti drzim sve figice svijeta i molit cu se za tebe 🙏🙏
Jesam blizu ali daleko je jos to od kraja.. ♥️
Jedi u krevetu. Sve u krevetu..
Nikako se namjestit s ovim jastucima ispod guze pa me to trenutno izluđuje. Jedem u krevetu i sve. Samo se na wc ustajem...hvala ti draga na rijecima utjehe💕 ti si blizu i super si dogurala i brzo ces viditi svoju bebicu i sve ce biti u redu👶
Ja sam isto s tim muku mučila.. Ali sam onaj jastuk za dojenje stavila pod noge i guzu.
Hvalaa i tebi 🥰
Mi jos malo idemo na kontrolu, ne mogu docekati vise..
E a zasto ti nisu dali da odes malo u bolnicu do 29tt.
E tamo se zbilja lezi i uvijek je strucna osoba u blizini. I taman da nesto krivo krene oni mogu danas pomoci sa svim tim infuzijama
https://lmtf.lilypie.com/TikiBlogger.php/3Pn1
Ja sam isto s tim muku mučila.. Ali sam onaj jastuk za dojenje stavila pod noge i guzu.
Hvalaa i tebi 🥰
Mi jos malo idemo na kontrolu, ne mogu docekati vise..
E a zasto ti nisu dali da odes malo u bolnicu do 29tt.
E tamo se zbilja lezi i uvijek je strucna osoba u blizini. I taman da nesto krivo krene oni mogu danas pomoci sa svim tim infuzijama
I ja bih bila mirnija da su me u bolnicu poslali i da tamo lezim...ali su rekli da nema potrebe zasad jer šav drži i ne popušta i da se doma držim svih uputa. Sad ne znam kakvo ce stanje biti iduci tjedan.
Heej, taman ti se idem javitiii😊
Sve je super. Situacija se cak popravila od zadnji put i uzv je bolji. Šav drži, zatvorena sam 💪 bebi rastee. Za tjedan dana opet pregled i onda na injekcije kortikosteroida 2 dana i opet doma na strogo mirovanje. Lakše se diše i sad mi je punooo lakše, idemo dalje💪👶😍
Kako si tii? Jos malo pa pregleed🤗
Heej, taman ti se idem javitiii😊
Sve je super. Situacija se cak popravila od zadnji put i uzv je bolji. Šav drži, zatvorena sam 💪 bebi rastee. Za tjedan dana opet pregled i onda na injekcije kortikosteroida 2 dana i opet doma na strogo mirovanje. Lakše se diše i sad mi je punooo lakše, idemo dalje💪👶😍
Kako si tii? Jos malo pa pregleed🤗
Ja sam se vec zabrinula ♥️
Gledam nema te cijeli dan:)
Predobrooo:))
A i 26tt ste vec:))
E na tim injekcijama sam ti ja bila :D odlicnooo
Mi u utorak u 17:30 😍🥳
https://lmtf.lilypie.com/TikiBlogger.php/3Pn1
Sortiraj odgovore
Najstariji