Pozdrav,ima li netko iskustva s pedijatricom Martinom Dvoršćak (Dom zdravlja Zagreb- Istok)? Uskoro ću roditi i selit se na istočni dio grada pa tražim nekog dobrog pedijatra u tom dijelu...
ili ako imate dobra iskustva s nekim drugim pedijatrima iz tog dijela grada (ferenščica, peščenica), bila bi vam jako zahvalana da podijelite..
Poštovanje, trebam preporuku za pedijatra, ima li tko iskustva s doktoricom Uzelac Sekulović ili Stipom Čularom? Koja je preporuka? Vidjela sam nešto malo ovdje. Također, za pedijatricu Anitu Viduku? Hvala :)
Ubacit ću se, iako još nemam osobno iskustvo s ovim pedijatrima. Moja beba dolazi tek u 3. mjesecu :) O svim ovim doktorima su raspravljali u Fejs grupi Zakaj volim Špansko, pa sam pratila s velikom pažnjom: Uzelac Sekulović valja izbjegavati, Stipe Čular je genijalan, ali prebukiran i duga je lista čekanja kod njega za upis, a Viduka je u Vrapčaku ako se ne varam... Za nju su komentari bili dobri. Ponavljam, ovo su tuđe impresije koje sam zapamtila. Spominjala se i Bošnjak Mlinarić, ali isto kao i s Uzelac Sekulović: većinom je ekipa nezadovoljna :(
Mi zivimo na Pescenici al pedijatrica nam je u Dubravi,Ljubijska ulica kod Garden Malla.Dubravka Tomic Brekalo..bila je prvom i sad je drugom sinu,samo sve pohvale i sestri i njoj,ima poseban pristup djeci koji nisam jos nikad vidjela i jako nam je dobar dijagnosticar+podrzava dojenje sto je bitno!
I ja sam čula da je ova doktorica odlična i razmišljala sam da se k njoj prebacim iako nam je naša na dvije minute udaljenosti.
Sortiraj odgovore
Najstariji