nas pedijatar je dubravka zelic precko ! preporucila bi je svakom
nas pedijatar je dubravka zelic precko ! preporucila bi je svakom
S obzirom da na forumima ima dosta negativnih komentara za dr Zelic zanima me da li ste još uvijek zadovoljni s doktoricom. Naime iz Preckog sam i trebamo odabrati pedijatra, a ovaj nam je najbliži. Jedino me strah da ne pogrijesimo s odabirom...
:)
Ako imate i ako mozete, bi li mi molim vas dali malo vise informacija o dr.Dubravki Zelic ako je ikako moguce. Ne mogu doci nigdje do nikakvih informacija.
U potrazi sam za pedijatrom, a zivim u Preckom.
Ako ima tko preporuku u ovom krugu( spansko do knezije) molim vas napisite!
HVALAAAAAA
Dream Love Hope
Dr. Meira Kraus
Split (Mertojak)
Predivna, pažljiva i nježna doktorica, koja je prije svega čovjek, može se razgovarati sa njom normalno svemu šta vas zanima, a uz to je pedantna i profesionalna.
Mi prezadovoljni već 20mjeseci.
Preporuka za pedijatra u gradu Osijeku.??
Elena Dushanich, dr. med., spec. pedijatar - DOM ZDRAVLJA DONJI GRAD
Definitivno prekrasna osoba, uvijek dostupna, ljubazna, spremna objasniti sve ( dostupna za kratka pitanja i brige i preko tel ), nema dugih cekanja, ne prepisuje antibiotike samo tako i za svaki kasljuc ( ja smatram to bitnim ), definitivno zna uspostaviti vezu sa bebom ..... svaka pohvala za mladu doktoricu
K tome jos bih naglasila da ima isto tako vrlo ljubaznu sestru tako da u tandemu - ja prezadovoljna
Naša pedijatrica je dr. Renata Lovrić, u domu zdravlja Runjaninova.
Jako topla i draga osoba kao i medicinska sestra. Same pohvale!
Ako ste u Splitu, onda definitvno preporucujem dr. Dubravka Matica. Izuzetan doktor, krasan pristup djeci, nece dijete na lijekove stavljati dok ne iscrpi sve druge mogucnosti i bez krvnih pretraga. Opusten, ugodan... vidi se da voli svoj posao i da je posvecen. :)
Dr. Andreja Cvitković Roić, pedijatar, specijalist dječje nefrologije. Radi u Poliklinici Helena u Zagrebu. Ako Vaše djete ima urinarne probleme mislim da je ona najbolji izbor. Prije svega stručna . Pristupačna, srdačna, topla osoba. Na jednostavan i nama laicima razumljiv način sve ti objasni. Imamo sreće šta imamo priliku biti njezini pacijenti
Sve pohvale pedijatrici u Crikvenici, dr. Ines Kassal Andrašević. Žena je vrlo smirena, uvijek ima vremena i kad ju se nazove na telefon i ne traži da se dolazi za gluposti u vrijeme epidemija različitih bolesti pogotovo kad je beba jako mala. Mi osobno imamo problema s atopijskim dermatitisom i kad nam god treba kakva uputnica, recept za hranu, kapi, kremicu daje bez ikavih problema. Tako da ako e nađete ikad po ljeti ovdje možete biti sigurni za svoje bebače...
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji