dr. Djekić-Jakovac u DZ Siget, Novi Zagreb
Zadovoljna sam. Doktorica je "stara škola", ne paničari, ne drži se previše tablica (rasta, dohrane i sl.). Ne brblja previše, ali odgovara na sva pitanja. Detaljna u pregledima, prirodna u ljubaznosti, uvijek je dostupna na telefon. Sestra zna biti neljubazna, no i oni rade sa svakakvima. Sestra uvijek pohvali za dojenje, poput doktorice daje konkretne savjete.
Mi smo iz Zagreba, Dubrava. Idemo kod dr. Monika Kozumplik Šantek. Dom zdravlja Ljubijska. Ljubazna, temeljita, odnosi se s poštovanjem prema roditeljima i uvijek sluša što joj se govori. Smirena i uvijek se obraća smirenim glasom i što god je pitate uvijek spremno odgovara i ako nešto nije jasno sve lijepo objasni, polako i ako treba i dva puta. Prema djeci se odnosi jako nježno. I sestra koja radi s njom u ordinaciji je jako ljubazna, uvijek nasmijana. Isto sve objasni što i kako trebate smirenim i ljubaznim glasom. Atmosfera tamo je stvarno ugodna i topla. Moje preporuke!
Pozdrav mene bi isto zanimale preporuke za pedijatra/icu u Splitu, hvalaMi smo se upisali u dr. Karoline Malić - Tudor na dispanzeru, po preporuci. Nismo je još uoznali (na godišnjem je bila kad smo imali 1.pregled) pa javimo dojmove nakon idućeg pregleda ;)
Javljam dojmove o dr. Karolini Malić - Tudor. Ovo nam je bio tek prvi pregled kod nje, ali iz prvog dojma mi se čini ok, ljubazna, djeluje nekako smireno i strpljivo. Sviđa mi se kod nje što sve tumači dok pregledava dijete, ali baš svaki pokret, tako da ti je sve jasno, a ne da se pitaš što to sad radi.
Happiness is choice for today :)
Pozdrav svima,
da li ima netko iskustva sa pedijatrima u Puli? Naša bebica uskoro stiže pa bi se htjeli unaprijed informirati kod koga bi bilo najbolje upisati malca. Bitno nam je da ima ljudski pristup djetetu, a i roditeljima, da si uzme vremena za pacijenta te ne daje dijagnoze i lijekove nabrzaka.
nas pedijatar je dubravka zelic precko ! preporucila bi je svakom
S obzirom da na forumima ima dosta negativnih komentara za dr Zelic zanima me da li ste još uvijek zadovoljni s doktoricom. Naime iz Preckog sam i trebamo odabrati pedijatra, a ovaj nam je najbliži. Jedino me strah da ne pogrijesimo s odabirom...
:)
Sandra, vidim da se raspituješ za pedijatra u Španskom...pretpostavljam da smo onda susjede, i ja sam u Španskom... hm, mi smo upali kod dr. Jovančevića za kojeg imam same pohvale!! Toliko je strpljiv, obazriv, pun razumijevanja za dijete i mene kao majku... imam sreće što sma naišla na tako vrsnog pedijatra!
Sortiraj odgovore
Najstariji