Dr.Zorica Vukušić je na bolovanju već dugo,mijenja je dr.Delonga,vrlo hladna,nezainteresirana i površna. Ne znam kad se dr.Vukušić vraća,nadam se uskoro.
dr. Djekić-Jakovac u DZ Siget, Novi Zagreb
Zadovoljna sam. Doktorica je "stara škola", ne paničari, ne drži se previše tablica (rasta, dohrane i sl.). Ne brblja previše, ali odgovara na sva pitanja. Detaljna u pregledima, prirodna u ljubaznosti, uvijek je dostupna na telefon. Sestra zna biti neljubazna, no i oni rade sa svakakvima. Sestra uvijek pohvali za dojenje, poput doktorice daje konkretne savjete.
Mi smo iz Zagreba, Dubrava. Idemo kod dr. Monika Kozumplik Šantek. Dom zdravlja Ljubijska. Ljubazna, temeljita, odnosi se s poštovanjem prema roditeljima i uvijek sluša što joj se govori. Smirena i uvijek se obraća smirenim glasom i što god je pitate uvijek spremno odgovara i ako nešto nije jasno sve lijepo objasni, polako i ako treba i dva puta. Prema djeci se odnosi jako nježno. I sestra koja radi s njom u ordinaciji je jako ljubazna, uvijek nasmijana. Isto sve objasni što i kako trebate smirenim i ljubaznim glasom. Atmosfera tamo je stvarno ugodna i topla. Moje preporuke!
Pozdrav svima,
da li ima netko iskustva sa pedijatrima u Puli? Naša bebica uskoro stiže pa bi se htjeli unaprijed informirati kod koga bi bilo najbolje upisati malca. Bitno nam je da ima ljudski pristup djetetu, a i roditeljima, da si uzme vremena za pacijenta te ne daje dijagnoze i lijekove nabrzaka.
Sandra, vidim da se raspituješ za pedijatra u Španskom...pretpostavljam da smo onda susjede, i ja sam u Španskom... hm, mi smo upali kod dr. Jovančevića za kojeg imam same pohvale!! Toliko je strpljiv, obazriv, pun razumijevanja za dijete i mene kao majku... imam sreće što sma naišla na tako vrsnog pedijatra!
Nije pedijatar-treba mi privatnik za kukiće,naručeni smo tek u 3 mj.na Šalati,pa ako netko zna nekog dobrog i koja je cijena
Sortiraj odgovore
Najstariji